Trix Jacobs
Trix Jacobs Love & Life 28 nov 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de allerleukste kersttradities om mee te beginnen als je uit huis gaat

Heb jij eindelijk het ouderlijk huis verlaten? Dan is het tijd om zelf aan kersttradities te beginnen. En trust us, dit wil je.

Een en al gezelligheid

Nu je op jezelf woont heb je lekker de touwtjes in handen. Geen ouders die zeuren of regels waar jij je liever niet aan wil houden. Als kerst voor de deur staat, is het een goede aanrader om aan je eigen kersttradities te beginnen. Deze staan namelijk garant voor heel veel lol en gezelligheid, maar laten ook nog eens even zien hoe zelfstandig je wel niet bent. Nu mag je dus zelf bepalen wat het thema voor de kerstboom wordt en kerstinkopen doen die jíj leuk vindt. Met de volgende kersttradities wordt jouw kerst sowieso lit.

1. Geef een feestje met foute kersttruien

Niets is leuker dan kerst goed inluiden met al je vrienden. Je favoriete kerstliedjes luisteren onder het genot van glühwein, wie wil dat nou niet? Daar hoort natuurlijk wel een toepasselijke dresscode bij: een foute kersttrui. Van vloekende kleuren en cliché teksten tot aan truien met lampjes en glitters, hoe fouter hoe beter.

2. Versier je eigen kerstboom

Elk jaar is het weer een big happening: de kerstboom optuigen. Misschien heb je stiekem al een heel bord op Pinterest gemaakt met inspiratie voor jouw boom en de nodige voorbeelden al opgezocht. Tijd om het dan ook in de praktijk te brengen. Dé perfecte bezigheid om in de kerststemming te komen.

3. Houd een filmmarathon

Kerst is niet compleet zonder de iconische kerstfilms. Stream al je favoriete films, doe groots inkopen bij de supermarkt en trek je kersttrui maar aan. Een lekker avondje bingen met een bak popcorn in de ene hand en een warme chocolademelk in de andere hand, beter dan dat kan niet.

4. Matching kerst outfits met je huisdier

Wat is er leuker dan twinning met je huisdier? Precies, helemaal niks. Dezelfde trui als je hond of kat is dan ook een must deze kerst en bovendien erg Instagramwaardig.

5. Geef een karaoke avond

Ondertussen kan je alle kerstliedjes wel dromen, het is dus tijd voor de volgende stap: karaoke. Verzamel je vrienden, gooi er paar glazen wijn in en de stembanden zijn goed opgewarmd. Grote kans dat jij de show steelt à la Mariah Carey met ‘All I Want For Christmas’.

6. Kerstkaarten versturen

Yes, eindelijk is het dan zover en kan jij je eigen kerstkaarten versturen. Het ultieme kenmerk van volwassen zijn. Je kan natuurlijk lekker creatief aan de slag gaan en zelf je kerstkaarten in elkaar knutselen, maar gelukkig kan het tegenwoordig ook heel gemakkelijk digitaal.

Met deze kersttradities is je volwassen leven nu echt compleet.

Op deze 6 Instagram hotspots kun je de echte kerstsfeer beleven

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de allerleukste kersttradities om mee te beginnen als je uit huis gaat
Sluiten