Kesha deelt een make-uploze selfie en de hele wereld is verliefd

Kesha trapte het nieuwe jaar af met een prachtige make-uploze selfie. Niet alleen wij, maar ook de rest van de wereld is verliefd op haar mooie sproetjes.

De popzangeres heeft haar goede voornemens op een rijtje gezet en begint het jaar positief. Een van die voornemens is van zichzelf te houden en het omarmen van haar imperfecties. Met een make-uploze selfie luidt ze haar goede voornemen in.

Lekker puur natuur

Kesha is dus klaar voor het nieuwe jaar en laat dat aan heel de wereld weten. “This year my resolution is to love myself… just as I am, all fucked up and imperfect and whatever else.  And to let my freckles liiiiiiiive,” plaatst ze onder haar selfie op Instagram.

Normaal is ze niet vies van een flinke laag foundation en mascara, maar nu koos ze voor een andere look. Ze ging voor lekker puur natuur en er was geen make-up te bekennen. En eerlijk, ze is adembenemend mooi. Op haar gezicht heeft ze ontelbaar veel sproetjes die we nooit eerder zagen. Stiekem vinden we haar blotebillengezicht veel mooier, dan met al die make-up.

this year my resolution is to love myself… just as I am, all fucked up and imperfect and whatever else. And to let my freckles liiiiiiiive 🛸🛸💃🏼💃🏼💅🏻💅🏻💅🏻

482k Likes, 10.4k Comments – Kesha (@iiswhoiis) on Instagram: “this year my resolution is to love myself… just as I am, all fucked up and imperfect and whatever…”

Iedereen is fan

Wij zijn natuurlijk niet de enigen die de zangeres onwijs mooi vinden. De rest van de wereld is ook door het dolle heen. Op Twitter en Instagram gaan fans los en laten positieve berichten achter. Op Instagram heeft ze al bijna 500.000 likes en de reacties blijven maar binnenstromen. Veel fans die onzeker zijn over hun sproetjes, vinden de foto onwijs tof en zien dit als een duwtje in de goede richting.

S Davis on Twitter

@KeshaRose @twittorio I’ve as many/more freckles as you! I was so embarrased as a little girl. My daddy said some day they’ll blend into the perfect tan :( I just think how different it would be for us if one of our idols would have gone natural!

Edwin Costa on Twitter

@KeshaRose @twittorio Omg you’re beautiful! Love you, Kesha! Your freckles are certainly not an imperfection and I’m happy to see you accept this part of yourself :)

Wij snappen al die enthousiaste reacties onder de make-uploze selfie wel. Kesha is namelijk een prachtvrouw die aan haar mooie sproetjes al genoeg heeft.

Christina Aguilera staat haast onherkenbaar op de cover van Paper magazine

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kesha deelt een make-uploze selfie en de hele wereld is verliefd
Sluiten