Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian rockt een prachtige jurk, maar volgers hebben wéér kritiek

Khloé Kardashian is misschien wel dé Kardashian die de meeste verandering heeft doorgaan in de afgelopen jaren. Haar revenge body is een spraakmakend onderwerp in de bladen en op het internet. Khloé komt met de meest prachtige en spraakmakende outfits op Instagram. Zo ook dit keer, toen ze in een knalroze bodycon-jurk op de foto ging. Helaas hebben haar volger hier weer wat over te zeggen.

Khloé is back.

Khloé Kardashian in bodycon dresses

Op Instagram zien we de celebrity de laatste tijd regelmatig in strakke jurkjes en pikante outfits die haar prachtige lichaam laten zien. Voor haar merk Good American hees ze zich in een knalroze strakke jurk. De reacties hierop waren gemixt, want volgers worden steeds meer bezorgd over Khloé en haar weight journey.

De roze bodycon dress laat niks over aan de verbeelding en alhoewel veel volgers razend enthousiast reageren op haar ”revenge body’ zijn er ook veel die Khloé té dun vinden worden. Gaat haar revenge body te ver? Daar voeren volgers massaal een discussie over op het internet.

Khloé over haat

Khloé heeft al meermaals de internet trolls op hun plek gezet. In maart 2016 reageerde ze al op de haat die zij en haar zussen kregen over hun transformaties: “I think people should get plastic surgery or fillers or lasers or whatever if they want it – that should be your own personal decision.” In de afgelopen jaren heeft ze zich te vaak om te tellen uitgesproken over haar lichaam en dat ze zich beter dan ooit voelt. Het is dus ook niet gek dat ze zelf op de reacties over de strakke jurken niet reageert.

Nieuwe zelfverzekerdheid

Ondertussen is Khloé living her best life, want op de negatieve reacties reageert ze niet. De strakke jurken en spicy outfits blijven maar komen en wij kunnen alleen maar blij zijn dat ze een nieuwe zelfverzekerdheid heeft gekregen. Zo postte ze gisteren een foto tijdens een verjaardagfeest in een zilveren bodycon dress van Dolce & Gabbana en straalde ze voor de camera. Haters gonna hate, maar Khloé blijft lekker haar ding doen.

Deze videoclip bracht Kourtney Kardashian op het idee voor haar gewaagde trouwjurk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.