OMG – Khloé Kardashian haalde een grap uit bij Kourtney en mensen op Twitter zijn not amused

Dat de zusters Kardashian niet vies zijn van wat drama en een lolletje, is nothing new. In alle seizoenen van Keeping Up With The Kardashians én op hun Instagram-account is het in ieder geval duidelijk te zien.

Zo haalde Khloé Kardashian onlangs nog een grap uit bij zus Kourtney. En hoewel de grappen negen van de tien keer best lollig zijn, viel deze grap niet in de smaak. Mensen op Twitter zijn op zijn zachts gezegd not amused.

Khloé Kardashian haalt grap uit bij Kourtney

De grap heeft namelijk te maken met wc-papier. En dat terwijl er een tekort is in Amerika (en zelfs wereldwijd). Khloé (en Mason) besloot het huis van Kourtney ze ‘versieren’ met wc-papier, héél veel wc-papier. Kourtney zette een video op Instagram waarop ze zei dat de grap het meest spannende was wat ze in maanden heeft beleefd en noemde de grap ook ‘genius‘. Kris Jenner besloot de grap ook te delen op haar Instagram.

En dat werd de realitysterren niet in dank afgenomen. Toen mensen de beelden hadden gezien op Instagram, ging het los. Op Twitter wordt er veel en fel gereageerd. Niet gek ook, aangezien heel wat mensen niet eens aan wc-papier kunnen komen.

Onder vuur

Het is niet het eerste wat de Kardashians niet helemaal goed lijken te begrijpen tijdens deze quarantaine. Sommige familieleden hebben het advies om niet onnodig te reizen namelijk al genegeerd. Zo ging Kanye met zijn kids een trip maken naar Wyoming en ging Kendall op road trip. Beide niet echt noodzakelijke reisjes als je het ons vraagt. De grap van Khloé Kardashian past precies in dit rijtje niet al te slimme acties.

KUWTK op Netflix

Wij zijn in ieder geval benieuwd of we dit soort pranks en de quarantainetijd gaan zien in een nieuw seizoen. Tot die tijd kun je het doen met de seizoenen die al op Videoland staan. Wil je je even terugwanen in 2007 en vanaf het begin beginnen? Dan kun je vanaf juni Keeping Up With The Kardashians zien op Netflix. Finally.

Reageer op artikel:
OMG – Khloé Kardashian haalde een grap uit bij Kourtney en mensen op Twitter zijn not amused
Sluiten