Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans halen Khloe Kardashian en Kendall Jenner door elkaar in laatste Instagram-post

De Kardashian-Jenners waren de afgelopen week veel in het nieuws. Nadat woensdag het nieuws naar buiten kwam dat Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden, stond de familie weer helemaal in de spotlight. Zo ook de laatste Instagram-post van Khloe Kardashian, waar fans haar door elkaar halen met zus én topmodel Kendall Jenner.

Fans gaan los in de comments en vergelijken Khloe met haar jongere zus Kendall in de foto.

Khloe Kardashian lijkt op Kendall Jenner

Misschien lijkt dat niet zo raar, aangezien Khloe en Kendall toch zussen zijn, maar normaal gesproken zijn ze goed uit elkaar te houden. In de laatste foto van Khloe zien we hoe ze voor de spiegel van haar (natuurlijk) home gym poseert. Bij de foto schrijft ze, “This summer, when all of this is over (manifesting 🙏🏽) I’ll be ready.”

Het moge duidelijk zijn dat Khloe Kardashian in de lockdown aan haar summer body werkt. Ook haar donkergroene outfit valt in de smaak bij velen, maar fans schrijven het meest over hoe erg ze op Kendall Jenner lijkt in de foto. Een fan schrijft een reactie met meer dan 1200 likes, “I thought that was Kendall at first no joke.” Een ander voegt toe, “I mean Kendall is your twin,” en Khloe reageert zelf met, “in my dreams lol.” Eerlijk is eerlijk, wij moesten ook even twee keer kijken.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de vergelijkingen tussen Khloe Kardashian en Kendall Jenner het gesprek van de dag zijn. In 2019 tweette Khloe een foto van Kendall met geblondeerd haar waarbij ze schreef, “She’s so perfect either way!!!!!! I mean now she looks exactly like me #TwistedSisters.” Kendall was daar iets minder blij mee en reageerde op Khloe met, “You wish bitch.” Tja, we zullen het maar sister love noemen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.