Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 14 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Sad – Khloé Kardashian kan niet stoppen met huilen sinds de stop van Keeping Up With The Kardashians, vertelt Kris

Het is bijna een week geleden dat de Kardashians ons overvielen met het nieuws dat Keeping Up With The Kardashians definitief stopt. We zijn nog steeds verdrietig, net als Khloé K. Volgens moeder/manager Kris Jenner is zij een emotioneel wrak sinds de familie besloot te stoppen met de serie.

Na het 20e seizoen van KUWTK, dat begin volgend jaar te zien is, stoppen de KarJenners met de show. Hier heeft de familie zo hun redenen voor. Wij praten je natuurlijk even bij.

Khloé is volgens Kris Jenner erg emotioneel over de stop van Keeping Up With The Kardashians

Het is al maanden onrustig in de familie en dat heeft alles te maken met de realityshow. Het is je vast niet ontgaan dat Kourtney besloot te stoppen met KUTWK. Na Kourtney, dreigden ook Kim en Kylie te stoppen met de show. Tot groot ongenoegen van momager Kris. Bij Kim speelt het Kanye-drama een flinke rol. Kanye weigert nog iets persoonlijks van hem te filmen voor de show, wat het voor Kim ontzettend lastig maakt om wél deel te nemen aan het programma.

Ook Kylie liet de serie vallen om meer tijd met Stormi en Travis door de brengen. En eerlijk is eerlijk, ze verdient miljoenen met Kylie Cosmetics, dus dat ‘zakcentje’ van de serie heeft ze niet meer nodig.

Khloé stopt niet met huilen, vertelt moeder Kris

De serie stopt. Iedereen blij, zou je denken. Nee hoor, want Khloé neemt moeilijk afscheid. Kris Jenner vertelt bij On Air with Ryan Seacrest dat Khloé niet kan stoppen met huilen. Ai.

“We had to tell the crew yesterday, so we were all crying, but I think Khloé… Khloé is the one who is taking it the hardest and hasn’t stopped crying since we announced. She’s been so sweet and emotional about it. But there is so much more life yet to live and we’re going to have the best time doing what we do” vertelt Kris.

Wij snappen Khloé helemaal en hopen stiekem dat ze een spin-off show krijgt.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sad – Khloé Kardashian kan niet stoppen met huilen sinds de stop van Keeping Up With The Kardashians, vertelt Kris
Sluiten