Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 7 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit is het natuurlijke, krullende haar van Khloe Kardashian en wij zijn obsessed

Het is algemeen bekend dat de Kardashian-Jenners vaak een pruik of extensions dragen. Het nieuwste seizoen van Keeping Up With The Kardashians werd echter opgenomen toen we in lockdown zaten en dus moest de familie het doen zonder hun glam teams. Daardoor zien we het – eindelijk – natuurlijke haar van Khloe Kardashian.

Het blijkt dat Khloe Kardashian prima zonder glam team kan, want haar natuurlijke haar is kort en krullend.

Khloe Kardashian in quarantaine

De Kardashians hebben vaste mensen in dienst voor hun haar en make-up, vandaar dat ze ook iedere week een ander kapsel kunnen rocken. Toch zijn we altijd maar wat benieuwd naar het natuurlijke haar van de zussen. Dankzij het coronavirus (toch ergens goed voor) weten we nu hoe het natuurlijke haar van Khloe Kardashian eruit ziet. We kunnen alvast een ding zeggen: wij zijn fan.

Khloe moest in quarantaine omdat ze potentieel corona zou hebben. In een clip die ze postte op Instagram zien we hoe ze haar make-up kwasten schoon aan het maken is en aan het chillen is op bed (pretty much wat we de hele dag doen). Ze draagt een zijden pyjama en ziet eruit als een jonge versie van Meg Ryan met haar natuurlijke blonde krullen.

Natuurlijke haar

Wij vragen ons inmiddels af waarom we Khloe Kardashian niet vaker met haar eigen coupe zien. Dat is namelijk de krul, textuur en het volume waar wij al jaren op wachten. En ook fans denken er zo over, want de top comment op Instagram luidt, “Curly hair Khloé is my fave.”

In een andere video, die werd gedeeld door Kris Jenner, zien we Khloe wederom met haar natuurlijke haar. Ze draagt een pyjama met panterprint en een matching scrunchie en wij kunnen alleen maar zeggen: obsessed. Wij zeggen: een seizoen van Keeping Up With Khloe’s Curls.

Reageer op artikel:
Dit is het natuurlijke, krullende haar van Khloe Kardashian en wij zijn obsessed
Sluiten