Whaaat? – dit is de nettowaarde van Khloé Kardashian

De Kardashians weten het keer op keer voor elkaar te krijgen om ons te verbazen op elk mogelijk vlak. Zo ook hun nettowaarde want holy schnitzels die bedragen laten ons huilen in een hoekje. Benieuwd naar de nettowaarde van Khloé Kardashian? Wij ook.

De nettowaarde van Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is natuurlijk afgelopen weken een enorme hot topic vanwege het cheating scandal van haar ex Tristan Thompson. We voelen met Khloé mee en we kunnen ons niet voorstellen hoe erg de realityster is gekwetst door dit hele gebeuren.

En ondanks dat geld absoluut niet gelukkig maakt, kan het de pijn wellicht een klein beetje verzachten. Want wauwzers, wat een enorme zak geld verdient Khloé. De realityster verdient zelfs meer dan sommige van haar zusjes zoals Kendall Jenner, dus we snappen wel waarom haar bijnaam Khlo-Money is.

Keeping Up With The Kardashians

Uiteraard is haar voornaamste inkomstenbron de realityserie Keeping Up With The Kardashians. In 2015 accepteerde de familie een deal van maar liefst tachtig miljoen dollar voor drie jaar. In 2017 zouden ze wederom een contract hebben getekend tot en met 2019 voor het gezellige bedrag van 150 miljoen dollar. Zo dan.

Hoeveel Khloé aan dit enorme bedrag overhoudt? Blijkbaar zouden de zusjes het geld redelijk eerlijk verdelen en heeft Khloé zo’n 25 miljoen dollar overgehouden aan dat contract uit 2017. Da’s niet mis.

Haar eigen merk

Daarnaast heeft Khloé natuurlijk ook haar eigen denim-merk ‘Good American’ en dat bedrijf zou ook niet al te beroerd presteren. In 2016 richtte ze het bedrijf op met Emma Grede en ze hebben letterlijk één miljoen dollar verdiend op de eerste dag.

Hoeveel Khloé precies binnenhaalt met haar succesvolle bedrijf is niet duidelijk, maar het mag duidelijk zijn dat het een shitload aan geld is.

Instagram spon

Net zoals elke andere influencer verdient Khloé ook aardig wat centjes met het sponsoren van bedrijven en producten via Instagram. De samenwerkingen met verschillende bedrijven leveren duizenden dollars op, dus dat tikt ook al lekker aan.

Volgens UsMagazine verdient Khloé zo’n 250.000 dollar voor één enkele Instagram post. Zijn wij de enigen die huilen?

Onroerend goed

Dat is natuurlijk nog niet alles, want Khloé’s waarde wordt ook deels bepaald door haar onroerend goed. De realityster en moeder heeft namelijk aardig wat geld in huizen geïnvesteerd. Met aardig wat geld bedoelen we maar liefst 7,2 miljoen dollar.

De nettowaarde van Khloé Kardashian

Dus, wat is nou het totaalbedrag dat Khloé waard is? Volgens Celebrity Net Worth zou dat, hou je vast, veertig miljoen dollar zijn. Haha, oké is goed.

Wil je ook flauwvallen bij het zien van het bedrag dat de andere Kardashians waard zijn? Dat lees je hier.

Holy moly – dit is Kourtney Kardashian dus waard en dat belooft snel meer te worden

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Whaaat? – dit is de nettowaarde van Khloé Kardashian
Sluiten