Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 16 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Khloé Kardashian onder vuur vanwege foto waarop ze rookt

In 2018 is er niet heel veel voor nodig om het internet boos te krijgen. Kourtney Kardashian postte een foto van haar zusje Khloé, waarop Khloé stacks met cash vasthoudt en ogenschijnlijk rookt.

Rookt zwangere Khloé?

Meteen stroomden de boze comments binnen: zwangere vrouwen horen niet te roken! Helemaal mee eens, maar alles wijst erop dat het hier om een throwback gaat. Khloé’s haar is een stuk korter dan het nu is, en er is geen buikje te bespeuren, terwijl Khloé inmiddels zes maanden zwanger is.

Even ter vergelijking, dit is hoe Khloé er nu uitziet, met veel langer haar en een duidelijk babybuikje:

Boze comments

Oké, misschien is het niet zo handig van Kourtney om deze foto van haar zus te posten zonder erbij te zetten dat het een throwback is, maar we zouden hopen dat mensen zelf slim genoeg zijn om te begrijpen dat ALS Khloé zou roken tijdens haar zwangerschap, de Kardashians echt niet zo onhandig zijn om dat online te zetten. Alles wat deze familie doet is uiterst gecalculeerd.

“R u serious Khloe ?! And why would u even post this Kourtney?”, “she’s pregnant why is she smoking” en “UR PREGNANT” zijn enkele comments onder de Instagram-foto.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Khloé Kardashian onder vuur vanwege foto waarop ze rookt
Sluiten