Wait, whut? – Betekent dit dat Khloe Kardashian weer samen is met Tristan Thompson?

We beginnen met een kleine tijdlijn: Khloe Kardashian en Tristan Thompson ontmoetten elkaar voor het eerst in september 2016. In april 2018 verwelkomen ze samen dochtertje True en daarna gaat het snel bergafwaarts met het stel. Na meerdere roddels over vreemdgaan, blijkt Tristan in februari 2019 te zijn vreemdgegaan met Jordyn Woods, de toenmalig beste vriendin van Kylie Jenner.

Khloe en Tristan gaan uit elkaar, maar blijven elkaar wel zien voor dochtertje True. Of is er inmiddels toch weer meer gaande tussen de twee?

Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Nadat Tristan vreemdging met de bff van Kylie Jenner, was het contact tussen Khloe en Tristan op zijn zachtst gezegd niet optimaal. Ze spraken elkaar alleen als het moest en vooral als het om hun dochter True ging. Zo vierden ze in april van datzelfde jaar het verjaardagsfeestje van True, waar Tristan gewoon aanwezig was.

Ook in de afleveringen van Keeping Up With The Kardashians was te zien hoe Khloe en Tristan langzaam hun contact herstelden. Zo gaf Khloe toe dat ze graag een tweede kindje van Tristan wilde en bracht ze zelfs de quarantaine met hem door. Dat alles leverde een flinke portie geruchten op. Zo zouden Khloe en Tristan allang weer samen zijn en zich zelfs verloofd hebben.

Bevestigt Scott Disick de relatie?

Op haar verjaardag postte Tristan een ode aan Khloe met de volgende caption: “I’m wise enough now to know, you came into my life to show me just what it means to be an incredible person. I appreciate how I am able to learn from and grow because of you. I thank God for the beautiful and loving woman you are to everyone, especially our daughter True. You deserve the world Koko! True and I love you mama. Happy Birthday @khloekardashian.”

Volgens bronnen waren ze tijdens de birthday bash van Khloe alweer samen, maar niet verloofd. Hoewel Khloe en Tristan zich stil hebben gehouden, lijkt het Scott Disick die de geruchten bevestigt. Op een fire bikinifoto van Khloe reageert Scott met: “@realtristan13 is a lucky man!” en fans hebben het niet meer.

Zijn reactie komt een paar weken nadat Us Magazine schreef dat het stel samen is. “Khloe is hopeful that Tristan has changed for good and will continue to grow and be the great and loyal partner that he has been throughout their time together during the quarantine,” vertelde een bron. Het lijkt erop dat de quarantaine Khloe en Tristan goed heeft gedaan en dat ze binnenkort weer samen zullen verschijnen.

Reageer op artikel:
Wait, whut? – Betekent dit dat Khloe Kardashian weer samen is met Tristan Thompson?
Sluiten