Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn negen maanden verloofd geweest

Eerder schreven we al over het aanzoek van Tristan Thompson aan Khloé Kardashian, dat Khloé afwees. Bold move. We dachten dat ze twee daarna nooit meer verloofd zijn geweest, maar niets blijkt minder waar. Het stel is in 2021 maar liefst negen (!) maanden verloofd geweest, totdat de relatie-ellende weer uitbrak.

In 2019 liep Tristan een blauwtje, maar in 2021 blijkbaar niet…

Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn negen maanden verloofd geweest

Dat de relatie tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson nogal rocky is, dat weten we allemaal. Sinds het Jordyn Woods-drama zijn alle ogen op hen gevestigs en Tristan bewees meerdere malen dat hij niet trouw was. Ondanks dat, vroeg hij Khloé toch ten huwelijk. Kim belde Tristan na Valentijnsdag op om te vragen of hij Khloé ten huwelijk had gevraagd, waarop Tristan antwoordde dat hij dat in december al had gedaan. Khloé heeft het afgewezen aanzoek al die tijd dus verzwegen voor haar zussen. Kim vertelt:  “I asked him months later, the night after I thought it happened, and he’s like, ‘Oh, I did it months ago. She didn’t tell you guys?’”

Maar in december 2021 weet hij dan toch een gevoelige snaar te raken bij Khloé en gaat hij nog een keer op één knie. Met succes, want Khloé zei ‘ja’. Ze bleven negen maanden lang (in het geheim) verloofd totdat het nieuws bekend werd dat Tristan een vaderschapsrechtszaak kreeg nadat hij vader was geworden van een baby met Maralee Nichols. En we weten allemaal hoe de DNA-test uiteindelijk uitpakte…

Logisch dat je na zulk nieuws niet zo’n zin meer hebt in je relatie. Daarom was het extra verrassend dat de twee een paar maanden later aankondigden wéér ouders te worden. Begin augustus kondigden ze hun tweede kindje aan, dat ze via een draagmoeder kregen. De baby is verwekt in november, nog voordat al het drama met ex Tristan Thompson plaatsvond. De jongste Kardashianzus is ” incredibly grateful to the extraordinary surrogate for such a beautiful blessing,” vertelde een bron aan E! News

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.