Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 20 sep 2018

Khloé Kardashians baby zou volgens Instagram trolls te donker zijn

Het internet heeft zich weer eens bewezen als verderfelijke plaats waar niemand zich lijkt te kunnen gedragen. Afgelopen week plaatste Kim Kardashian een foto van de drie jongste KarJenner-telgen op Instagram, waarop – geloof het of niet – een shitload aan haatcomments verschenen omdat Khloé Kardashians baby, True, niet schattig zou zijn.

? The Triplets ?

7.1m Likes, 86.5k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “? The Triplets ?”

‘True is zo donker’

Je kunt van de Kardashians vinden wat je wilt, maar er is geen ontkennen aan dat ze schatjes van baby’s maken. Toch lijkt niet iedereen het daarmee eens te zijn. Onder de enorm schattige foto van baby’s True, Chicago en Stormi vonden volgers het nodig om haatcomments te plaatsen over True, waarbij onder andere haar huidskleur onder vuur kwam te liggen. Ze zou namelijk een te donkere huid hebben en daarom niet schattig zijn. Besef je even dat dit volwassen mensen zijn die de moeite hebben genomen een BABY aan te vallen.

Khloé Kardashian laat zich niet kennen

Khloé heeft zelf (nog) niet gereageerd op de nare comments, maar het lijkt erop dat ze zich niet uit het veld laat slaan door een paar internet trolls. De kersverse mama gaat zelf namelijk gewoon lekker door met het plaatsen van foto’s van haar meisje, en gelijk heeft ze.

? My sweet little mama ?

3.3m Likes, 2,021 Comments – Khloé (@khloekardashian) on Instagram: “? My sweet little mama ?”


Wel heeft Khloé onder bovenstaande foto de comments uitgezet, waarschijnlijk om meer haatcomments te voorkomen. We kunnen heel goed begrijpen dat dergelijke haat op je pasgeboren baby keihard aankomt en vinden het daarom extra knap van Khloé dat ze zich niet laat kennen.

? You are my sunshine! My only sunshine ?

5.1m Likes, 54.4k Comments – Khloé (@khloekardashian) on Instagram: “? You are my sunshine! My only sunshine ?”


Hoe belachelijk is het dat je het als volwassen, weldenkend persoon in je botte kop haalt om een baby aan te vallen op hoe ze eruitziet? We kunnen er werkelijk met onze pet niet bij en hopen dat mensen het ooit een keer leren om gewoon normaal te doen.

Niet fokken met Kylie: ze verwijderde alle foto’s van Stormi van Instagram

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Khloé Kardashians baby zou volgens Instagram trolls te donker zijn
Sluiten