Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 7 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – Khloé Kardashian reageert met tweets op de verlovingsgeruchten

Er gaat geen dag voorbij waarin we het niet over de Kardashians kunnen hebben. Gaat het niet over Kourtney en Scott, dan wel over Kanye die president wil worden (lol) of Khloé Kardashian en Tristan Thompson die weer bij elkaar zouden zijn.

Yup. Eerder schreven we al over de geruchten dat Khloé en Tristan weer samen zouden zijn (en zelfs verloofd). Khloé heeft nu op de geruchten gereageerd.

Verlovingsgeruchten Khloé Kardashian

Goed. Er gaan al langer geruchten dat de twee weer bij elkaar zouden zijn. Zo hebben ze de hele quarantaine samen doorgebracht én plaatste Tristan een liefdevol bericht voor Khloé haar verjaardag. Er gingen zelfs geruchten over een eventuele verloving.

Mocht je het hebben gemist: fans dachten een gigantische verlovingsring te spotten op de verjaardagsfoto’s van de Kardashian. En je begrijpt, de conclusies werden snel getrokken. De twee zouden absoluut weer samen zijn én verloofd.

Khloé Kardashian reageert

Het wachten was op een reactie van of Tristan Thompson of Khloé herself. En daar hoefden we niet heel lang op te wachten. Khloé Kardashian reageert namelijk op de geruchten met een reeks tweets.

“Wait… what? lol”, begint ze de eerste tweet. Daaropvolgend tweet ze dat ze ervan in de war is: “I just came online and I’m even confused lol”. Hoewel ze het niet met heel veel woorden zegt, is het ons wel duidelijk: de twee zijn niet verloofd.

Eerdere geruchten

Sinds de breuk van Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn de geruchten eigenlijk ook direct begonnen. En hoewel het eerder ook echt leek te gaan om geruchten, zijn er nu ook betrouwbare bronnen die beweren dat de twee wel degelijk weer samen zijn (maar oké, niet verloofd dus).

Zou zouden dingen “very well” gaan op het moment en zou Khloé Kardashian het rustig aan willen doen. Maar doordat ze de quarantaine samen hebben gespendeerd, zou het best kunnen dat ze hun relatie weer een kans geven. Hier lees je alles over alle geruchten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hold on – Khloé Kardashian reageert met tweets op de verlovingsgeruchten
Sluiten