Zullen we ons anders gewoon even niet bemoeien met andermans vagina?

Blijkbaar zijn er mensen die het nodig vinden aan totaal onbekenden te vragen naar de staat van hun vagina na een zwangerschap. Misschien is het een idee dat niet te doen.

Het dragen en het baren van een kind is voor veel vrouwen niet vanzelfsprekend. Geen enkele zwangerschap gaat hetzelfde – laat staan even soepel. Het vragen naar een bevalling is behoorlijk persoonlijk, dus laat de status van iemands vagina er al helemaal lekker buiten, zeker als je deze persoon niet kent.

Khoé Kardashian heeft er genoeg van

Khloé Kardashian vertelt in haar app over het feit dat mensen zich het recht toe-eigenen te vragen naar haar vagina. Nu is Khloé inderdaad een publiek figuur, maar wil dit zeggen dat we het recht hebben alles maar te vragen? Natuurlijk niet. Net zoals wij, is ook Khloé uiteindelijk een mens van vlees en bloed, dat gewoon haar privacy verdient. In haar app schrijft ze dan ook:
“My vagina — its past, its present, its future — is none of your business! Period.”

Beeld je even in dat je op straat loopt en dat een compleet random persoon naar je toe loopt en je vraagt naar de staat van je vagina. DAT IS TOCH RAAR? Waarom mensen dan wel de behoefte voelen dit bij celebrities te doen, is ons een raadsel.

Mommy’s Little Love

4.2 m vind-ik-leuks, 35.5K reacties – Khloé (@khloekardashian) op Instagram: ‘Mommy’s Little Love’

Wat moet je nog meer niet doen volgens Khloé?

Verder schrijft Khloé in haar app dat ze het ook slecht trekt als mensen haar vragen naar borstvoeding:
“This is just such a personal issue. You never know the private struggles someone could be going through and how terrible it may be making them feel.”

En haar vertellen dat baby True meer op Tristan lijkt dan op haar? Big nope:
“It’s annoying when you’ve carried a child, nourished a child, birthed a child, are newly responsible for a child … and they don’t look a thing like you!” schrijft ze. Nu is het inderdaad wel écht zo dat True veel op Tristan lijkt, kijk dan wat een cutie! Nu maar hopen dat ze niet de streken van haar vader meekrijgt.

Kyankus ?? My Life

4.8 m vind-ik-leuks, 52.4K reacties – Khloé (@khloekardashian) op Instagram: ‘Kyankus ?? My Life’

Khloé Kardashian reageert voor het eerst op de hele Tristan situatie

People

Reageer op artikel:
Zullen we ons anders gewoon even niet bemoeien met andermans vagina?
Sluiten