Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 14 aug 2018

Officieel weer samen? Khloé K en Tristan zijn samen op romantische vakantie

Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn as we speak heerlijk aan het ontspannen aan zee. De twee zijn op een romantische vakantie, samen met zusje Kendall Jenner en Ben Simmons. Betekent dit dus dat ze officieel weer samen zijn?

Khloé en Tristan op vakantie

Het intense verjaardagsweekend van Kylie Jenner is nog maar net afgelopen, maar het lijkt alsof Khloé en Kendall er eventjes van moesten bijkomen. De gezellige groepsvakantie vindt plaats in het zonnige Puerto Vallarta en het lijkt erop dat de vier maximaal aan het chillen zijn in de zon. Khloé en Tristan lijken de heftige gebeurtenissen van afgelopen jaar achter zich te hebben gelaten.

Silver Tuke on Twitter

Photos Of Khloe Kardashian And Tristan Thompson Kissing, The Couple Are Currently In Mexico For Holiday: https://t.co/jAaIbVn9bt

Opnieuw beginnen

De ouders van baby True zijn zoenend aan het zwembad gespot. De NBA pro maakte een selfie van de zoen terwijl Khloé hem lief aankeek. Tristan was dagen voordat hun eerste kindje werd geboren, vreemdgegaan. Toch ziet het ernaar uit dat de relatie het schandaal heeft overleefd.

Ze zijn hard aan het werk om hun relatie back on track te krijgen en wat helpt daar beter bij dan een ontspannen vakantie? Groot gelijk. Het lijkt er wel op dat Khloé haar dochtertje mist want ze post vanochtend deze té schattige foto.

You don’t know this yet but you’re my best friend for all eternity!

3.9m Likes, 30k Comments – Khloé (@khloekardashian) on Instagram: “You don’t know this yet but you’re my best friend for all eternity!”

Kendall Jenner en Ben Simmons

Ook Kendall en Ben zijn volop aan het genieten van de Mexicaanse zonnestraaltjes. De twee hebben hun relatie tot nu toe erg privé gehouden. Afgelopen juni wilden de twee het nog casual houden, maar ze zouden vanaf juli onafscheidelijk zijn geweest.

Trilly on Twitter

Khloe Kardashian and Tristan Thompson enjoy holiday with Kendall Jenner – https://t.co/1Dz38QnD6h

Waarom ze het precies casual wilde houden, is niet helemaal duidelijk. Een ‘bron’ zei destijds tegen USmagazine het volgende: “Her work and travel schedule is pretty insane, so for her to commit to anyone at this point in time isn’t necessarily realistic.” Nou goed, we kunnen wel stellen dat dat veranderd lijkt te zijn.

i love clouds

2.6m Likes, 22k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “i love clouds”

Naast dat de zusjes genieten van de quality time met hun liefdes, werken ze ook aan hun fotografie skills. Kendall post een jaloersmakende foto van de Puerto Vallarta skies. Dit is trouwens niet de eerste keer dat de vier samen chillen. Eerder deze zomer ging het groepje naar Dave Chapelle’s show samen, waar het ook leek alsof ze de tijd van hun leven hadden.

Wil je het hele verhaal achter de schandaal van Khloé en Tristan weten? Dat lees je hier.

Khloé Kardashian reageert voor het eerst op de hele Tristan situatie

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Officieel weer samen? Khloé K en Tristan zijn samen op romantische vakantie
Sluiten