Kim K mag geen selfies meer maken van de dokter dus nu heeft ze een assistent

Kim Kardashian gekke meid die je bent, wat doe je nou weer? De selfie koningin mag geen selfies meer maken van de dokter. Wat doe je dan? Juist, een assistent inhuren die de foto’s voor je maakt.

Kim Kardashians selfie verbod

Kim K is só extra, dat blijkt maar weer. De titel van selfie koningin is welverdiend, want de realityster heeft een boek vol met foto’s van zichzelf, genaamd selfish. Maar deze hobby (obsessie?) heeft een tol geeist op Kims lichaam. De dokter heeft daarom tegen Kim gezegd dat ze even geen selfies meer mag maken om haar pols rust te geven.

Mocht je nu je thee uitspugen van verbazing, dat deden wij ook toen we het hoorden. Toch gaat dit nieuws er bij Kim K niet in en heeft ze nu al de perfecte manier gevonden om naar haar dokter te luisteren én kiekjes van zichzelf te schieten: een selfie assistent.

KUWTK

In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians zien we hoe dit is gegaan. Kim heeft Paxy, iemand van de productie van de serie, tot uitverkorene benoemd om foto’s van haar te maken. In de clip van de aflevering van KUWTK vertelt Kim aan Kris Jenner en Khloé Kardashian dat ze geen selfies mag maken omdat ze haar brace is vergeten.

Vervolgens vraagt ze Paxy naar voren om deze belastende taak over te nemen, maar hiermee wordt het niet helemaal duidelijk voor Kris en Khloé wat nou precies de reden is. Kim legt dus uit: “The doctor says I can only hold my phone like this. So, I’m having Paxy take my pics so I can rest my hands.”

Mama Kris vindt dit een super goed idee en zegt: “It’ll protect Kim’s hand without missing a beat on social media. I’m definitely gonna poach Paxy to be my selfie assistant.”

Het zou je baan maar zijn. Gelukkig neemt Kim haar gezondheid bijna net zo serieus als haar social media persona.

Wil je meer lezen over onze grote vriendin Kim Kardashian. Dat lees je hier.

Alles, maar dan ook alles wat je wilt weten over Kim Kardashian

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kim K mag geen selfies meer maken van de dokter dus nu heeft ze een assistent
Sluiten