Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 30 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

De favoriete beautybehandeling van Kim Kardashian zorgt voor een strakke, glanzende huid

Dat Kim Kardashian een expert is op het gebied van beauty en schoonheid, is inmiddels geen geheim meer. Kim ondergaat niet alleen behandelingen met injectables, maar doet er ook alles aan om haar huid strak en glanzend te houden. Haar meest favoriete beautybehandeling is de baanbrekende laserbehandeling Fotona4D®, die je een facelift geeft zonder operatie.

Goed nieuws: de behandeling is nu te boeken in Nederland.

Laserbehandeling Fotona4D®

Een gladde huid en strakkere kaaklijn? Dat klinkt natuurlijk als een feestje in je oren. De baanbrekende laserbehandeling Fotona4D® zorgt ervoor, door langdurige verstrakking en lifting van de huid. Eerder liet Kim Kardashian de behandeling al zien op haar Instagram Stories, waarbij ze de laser niet alleen op haar nek liet behandelen maar zelfs binnenin (!) haar mond om collageen op te bouwen.

De behandeling is te vergelijken met een niet-operatieve facelift die de huid van het gezicht strakker maakt en lift. Door in de mond te gaan, richt het zich op de huid rondom de kin, neus en mond. De Fotona4D® draait overuren in de bekendste klinieken wereldwijd, van Hollywood tot Dubai. De skin tightening-behandeling gebruikt een unieke combinatie van vier stappen met twee lasergolflengtes, om meerdere huidlagen te behandelen. Dit maakt de huid langdurig strakker, waardoor deze er gelift en jonger uitziet.

Instagram / @kimkardashian

Nederland

Dankzij de vier dimensies van Fotona4D®, kan jouw huid tijdens de behandeling optimaal profiteren van de kracht van de laser. De 4D® Laser helpt de gezichtscontouren te verstrakken en liften, vermindert rimpels en verbetert zichtbare tekenen van veroudering. Bovendien biedt de procedure het meest natuurlijke (en bovendien langdurig zichtbare) resultaat, ten opzichte van welke andere gezichtsbehandeling dan ook. Klinkt een huid als Kim Kardashien goed in jouw oren? De behandeling is vanaf nu te boeken bij BLOY Institute.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.