Nieuwe job voor Kim Kardashian in the Oval Office

Dusss Kim Kardashian had een meeting met de president van de Verendigde Staten, meneer Donald J. Trump. Het mag duidelijk zijn waarom: de twee hebben beiden het intellect van een bitterbal en soort zoekt nou eenmaal soort.

Kim Kardashian in the Oval Office

Kim Kardashian in the Oval Office, dus. De wereld staat op het punt te exploderen, maar gelukkig hebben we Kimmy die de boel wel even komt redden. Wat madame ‘you’re doing amazing sweetie‘ precies kwam doen? Praten over het gevangenisbeleid in de Verenigde Staten. Want laten we wel wezen: Kim weet precies hoe te handelen wanneer iemand naar de gevangenis gaat, namelijk als volgt:

Kim schijnt zich de laatste tijd veel met het Amerikaanse gevangeniswezen bezig te houden en dat maakt haar blijkbaar de uitgelezen persoon advies te geven over een best wel heel erg mega intens belangrijk onderwerp in de Verenigde Staten.

Dit was er aan de hand

Goed, alle gekheid op een stokje, wat gebeurde er? Kim had een meeting over de hervorming van het Amerikaanse gevangeniswezen. In de meeting zal onder andere zijn gesproken over de First Step Act, kort gezegd een wetsvoorstel dat ervoor moet zorgen dat gevangenen meer toegang krijgen tot gevangenisprogramma’s, om herhaling van een misdrijf te voorkomen. Wat Kims standpunt in deze zaak is, is nog onduidelijk en of het Witte Huis iets gaat doen met haar voorstellen weten we ook niet. For all we know hebben ze het alleen over het nieuwe seizoen van Keeping Up With the Kardashians gehad. What happens in the Oval Office, stays in the Oval Office, blijkbaar.

Donald J. Trump on Twitter

Great meeting with @KimKardashian today, talked about prison reform and sentencing.

De foto

Inderdaad, laten we het ook nog even hebben over bovenstaande foto. Er gebeurt een hele hoop en niets tegelijk. Waarom is Trumps bureau leeg??? Heeft meneer niet een nucleair probleempje of twee op te lossen? En ‘sup met Kim, dan? Waar Donald er duidelijk EXTREEM veel plezier uit haalt zijn idool te ontmoeten, kan er bij Kim geen lachje vanaf. Het mag duidelijk zijn: we leven in een bijzondere wereld.

ELLE

Reageer op artikel:
Nieuwe job voor Kim Kardashian in the Oval Office
Sluiten