Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 13 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow – Kim Kardashian showt honey blonde haar en wij zijn obsessed

De verschillende looks van de Kardashian-Jenner familie kunnen we bijna niet meer bijhouden. Hoewel zussen Khloé Kardashian en Kylie Jenner bekend staan om hun verschillende hair looks, verandert Kim niet zo vaak van stijl. Tot nu, want op Instagram showt ze haar honey blonde hair en wij kunnen maar één ding zeggen: obsessed.

Het is niet de eerste keer dat Kim deze haarkleur rockt, maar ze verandert wel sinds lange tijd haar kleur.

Blond haar voor Kim Kardashian

Op Instagram Stories laat Kim een kleur zien die heel anders is dan haar normale, donkere haarkleur: honey blonde. En wat kunnen we ervan zeggen? Is er iets wat Kim Kardashian niet staat? De honey blonde kleur staat prachtig bij haar huidskleur en geeft Kim een zomerse, glowy look. Maak je klaar voor je nieuwe obsessie in 3, 2, 1:

@kimkardashian / Instagram
kim kardashian haar
@kimkardashian / Instagram

Kim zegt in haar Instagram Stories: “So Kylie and Khloé thought that they were going to beat me to this hair color. I got em!” De laatste keer dat Kims haarkleur in de buurt kwam van deze tint was in 2013, toen ze voor het eerst ging daten met hubby Kanye West. Of ze de kleur permanent gaat houden, is nog niet zeker. Wij hopen natuurlijk van wel…

kim kardashian
AFP / Jason Meritt

Is de haarkleur echt?

Omdat we inmiddels weten dat de Kardashian-Jenners wel houden van een mooie pruik, is het niet zeker dat de haarkleur van Kim echt is. Misschien draagt ze een pruik voor een shoot voor haar make-up lijn, KKW Beauty, omdat ze eens met een andere look wil verschijnen. Afgelopen januari droeg Kim ook een mermaid pruik om haar Celestial Skies make-up lijn te promoten. Toch lijkt de haarkleur in haar Instagram Stories behoorlijk echt en het staat haar bovendien geweldig.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wow – Kim Kardashian showt honey blonde haar en wij zijn obsessed
Sluiten