Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 17 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

No filter – Kim Kardashian post een foto waarop we haar echte huidtextuur zien

Wie de Kardashians al langer volgt, weet dat er geen dag voorbij gaat waarop ze niet volledig in haar en make-up zitten. Toch lijkt het erop dat de familie Kardashian-Jenner door het coronavirus ook vaker thuiszit en daardoor minder glam draagt. Zo ook Kim Kardashian, die nu een make-uploze foto deelt waarop we haar echte huidtextuur zien.

En hoewel we ergens natuurlijk wel weten dat ook Kim Kardashian poriën en onzuiverheden heeft, is het toch fijn om haar ook eens zonder glam te zien.

Kim Kardashian zonder make-up

Kim post een foto waarop we zien dat ze in bed ligt met haar vriendin La La Anthony. Ze draagt geen make-up, alleen wat huidverzorging en er is geen gebruikt gemaakt van duidelijke filters. Op de foto is Kim Kardashian dus volledig au naturel en zien we eindelijk haar huidtextuur.

En hoewel wij inmiddels wel verlangen naar het moment dat we ons weer eens flink kunnen opdoffen, is het ook goed om Kim eens in haar natural habitat te zien. Bij de foto zet ze, “Sleepovers with your bestie are a must! @lala”. Het is dus duidelijk dat Kim en haar vriendin nog steeds bij elkaar logeren.

Echte huid

Het delen van foto’s waarop de echte huidtextuur zonder make-up en filters te zien is wordt steeds populairder onder celebrities. Selena Gomez, Hailey Bieber, Ashanti, Kylie Jenner, Lady Gaga en Jennifer Lopez gingen Kim namelijk al voor.

En hoewel ze alsnog een prachtige huid hebben, is het ook wel fijn om te weten dat de meeste selfies met make-up zijn gemaakt na uren in een stoel van een professional te hebben gezeten. Eerder maakten de Kardashian-Jenners namelijk al bekend dat ze iedere dag door een hairstylist en make-up artist worden geholpen. Toch zouden we alsnog graag het nummer van Kims huidtherapeut krijgen, want die huid: wow.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
No filter – Kim Kardashian post een foto waarop we haar echte huidtextuur zien
Sluiten