Je kunt de dupes van Kim Kardashians camel coats hier kopen

Hoewel de outfits van Kim Kardashian redelijk uitgesproken zijn, verschijnt ze af en toe ook in fantastische basic exemplaren. Ze is niet vies van een elegante of fluffy camel coat every now and then en we willen het. Nu staat Kim niet bekend om haar goedkope smaak en dus vonden wij de dupe(s) van je dromen.

Kim Kardashian camel coat dupe

Kim Kardashian schuwt niet voor spannende outfits. Ook al ben je geen fan van haar looks: als je iets draagt met trots, staat het altijd goed. En dat doet Kim zeker.

Een item (of eigenlijk items) waar wij en de rest van het internet verliefd op zijn? Haar collectie camel coats. Heerlijk simpel. Nu wil je vanzelfsprekend niet je hele salaris uitgeven aan zo’n jas – want je moet ook eten en zo -, dus komen deze varianten die lijken als twee druppels water goed van pas. Graag gedaan.

De elegante camel coat

Deze elegante jas kan altijd wel en maakt elke outfit af. Het is ook een oplossing voor wanneer je lange rokken met een jas wilt dragen, maar je geen zin hebt in een flap die er onderuit steekt. Met zo’n lange jas is de kans namelijk klein dat je rok nóg langer is.

kim kardashian camel coat dupe outfit

Dupe nodig? Deze jassen lijken op Kim K’s duurdere variant, maar hebben een redelijkere prijs.

Topshop – €195,-

kim kardashian camel coat dupe outfit 05

Zalando – €59,95

kim kardashian camel coat dupe outfit

De fluffy camel coat

De komende maanden komt een dikke jas wellicht wat beter van pas. Deze jas van Kim Kardashian mag van ons niet snel genoeg om ons lichaam rondfladderen. Gelukkig zijn er genoeg teddy jassen te koop op het web en in de offline winkels die lijken op onderstaande, dus kopen die hap.

kim kardashian camel coat dupe outfit 01

Dit zijn de jassen die je deze winter in je garderobe wilt hebben. Ben je net zo ~fasjun~ als Kim. Ze zijn wel een tintje donkerder dan Kims jas, maar dat maakt ze er absoluut niet lelijker op.

Sissy Boy – €189,99

kim kardashian camel coat dupe outfit

Urban Outfitters – €119,-

kim kardashian camel coat dupe outfit

Kim Kardashian noemt Kourtneys outfit beschamend en walgelijk

Reageer op artikel:
Je kunt de dupes van Kim Kardashians camel coats hier kopen
Sluiten