Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 5 jun 2020

Kim Kardashian en Kanye West zijn “on different pages” sinds quarantaine

Kim Kardashian en Kanye West hebben – net als wij – de afgelopen periode in quarantaine doorgebracht. Toch deden ze dat niet per se samen, want volgens Us Weekly zijn Kim en Kanye “on different pages” sinds quarantaine. Er is geen sprake van een relatiecrisis, maar ze zouden wel allebei aan de andere kant van het huis verblijven.

Het is niet heel gek dat Kim en Kanye op een andere manier leven tijdens quarantaine, ze hebben allebei een compleet ander schema.

Kim Kardashian en Kanye West in quarantaine

Hoewel de coronamaatregelen in Nederland langzaam vervagen, zijn ze in Amerika nog van volle kracht. Ook Kanye en Kim moeten verblijven in quarantaine in hun mega villa in Los Angeles. Toch spenderen ze niet erg veel tijd samen. Een bron vertelt aan Us Weekly dat het stel “sometimes on different pages” is. Dat komt vooral door de verschillende dagritmes van het koppel. “She gets up early and works out and he is up late,” vertelt de bron.

Kim is nogal fanatiek aan het sporten en houdt een strakke routine aan. “Kim is working out nonstop and doing her thing. Kanye is having a harder time because he does not have a regimented routine like Kim,” vertelt de bron. Toch zegt de bron ook dat er geen sprake is van een relatiecrisis tussen Kim en Kanye, het koppel is “doing well”. The Sun schreef eerder dat ze allebei aan een andere kant van het enorme huis verblijven (goals).

Op elkaars lip

Hoewel Kim en Kanye dus niet bepaald op elkaars lip zitten in de villa in Calabasas, schreef The Sun dat ze regelmatig ruzie hebben. “Kim and Kanye are arguing and at each other’s throats during this pandemic. Kim is frustrated with Kanye and thinks he’s not pulling his weight in family responsibilities,” schreef The Sun. Misschien moet Kris Jenner even optreden als mediator?

De nieuwe afleveringen van Keeping Up With The Kardashians moeten meer duidelijkheid geven over hoe de familie zich vermaakt in quarantaine. Hopelijk zien we dan ook iets terug over Kimye en kunnen we weer smullen van al het andere drama. Wordt vervolgd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian en Kanye West zijn “on different pages” sinds quarantaine
Sluiten