Kim Kardashian leert leven met Kanye Wests nieuwe geloofsovertuiging

Een maand geleden liet Kanye West tijdens zijn liveoptreden op een universiteit al weten dat hij een nieuw spiritueel pad gaat bewandelen. Kim Kardashian doet nu een boekje open over hoe deze verandering invloed heeft op het leven in huize Kardashian.

 

Niet alleen voor Kanye, maar ook voor Kim is er veel veranderd door Kanyes nieuwe geloofsovertuiging. In de Amerikaanse tv-show The Real vertelt ze hier meer over.

 

Kanye’s geloofsovertuiging

Kanye bracht een tijd geleden al zijn nieuwe, religieuze album Sunday Services uit. Hoewel fans al doorhadden dat hij veel met het geloof bezig was, sprak hij een tijd geleden openlijk uit dat hij zich heeft bekeerd tot het christendom.

Instagram post by Kim Kardashian West * Nov 4, 2019 at 3:26pm UTC

1.9m Likes, 4,846 Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram

Kritiek op de jurk

Het begon allemaal bij een aflevering van Keeping Up With The Kardashians, waar we konden zien dat de rapper het niet helemaal eens was met de kledingkeuze van de realityster. Kim wilde namelijk een jurk aandoen naar een gala met een “wet look” waar een paar fake nipples op te zien waren. Kanye vond deze jurk “te sexy”. Hier ontstond een discussie tussen Kanye en Kim, die voordat Kanye zich bekeerde tot een nieuw, niet zou zijn voorgekomen.

Mugler Drip? Straight out of the ocean @manfredthierrymugler His first design in 20 years. Manfred Thierry Mugler for Kim Kardashian West / MET BALL 2019 with Mugler Fashion House. Revisited archive pieces for Mugler Fashion House @muglerofficial. Corset by Mr. Pearl

6.2m Likes, 65.2k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Mugler Drip? Straight out of the ocean @manfredthierrymugler His first design in 20 years….”

 

Opvoeding van de kinderen

North, Saint, Chicago en Psalm (de kinderen van Kim en Kanye) worden met de welverdiende centen van hun ouders goed verwend, maar Kanye wilde toch liever wat veranderingen doorvoeren in de opvoeding. De zwaarste discussies tussen Kim en Kanye bloeien dan ook vooral op wanneer ze het hebben over de opvoeding van hun kinderen. De realityster vertelt dat hun kinderen ouder worden en Kanye erg waakzaam is over wat ze eigenlijk allemaal in hun huis hebben staan. Inmiddels is de TV op de kinderkamer weg en is de (waarschijnlijk superdure) make-up op de kamer van North ook gedeponeerd.

 

 

Kim blijft zichzelf

Als je zo een drukke baan als Kanye hebt, kan het af en toe lastig zijn om een goede vader te zijn. Toch ziet Kim dat Kanye, sinds hij zijn nieuwe leven is gaan leven, dat hij een goede, strikte vader kan zijn. Ze is het vaak eens met hem, maar ze zegt wel “I’m always gonna be me.”  En wij willen natuurlijk ook dat ze lekker Kim blijft. Toch denkt ze na over wat de juiste keuze is, omdat ze vier kinderen heeft en bijna veertig wordt.

Kim is ervan overtuigd dat het huwelijk bestaat uit dit soort discussies. “He’s going to do things that I don’t agree with and I support him and vice versa.” Zo zie je maar, ook bij celebrities zijn relaties hard werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BuzzFeed

Reageer op artikel:
Kim Kardashian leert leven met Kanye Wests nieuwe geloofsovertuiging
Sluiten