Zo hebben Kim Kardashian en Kanye West elkaar ontmoet

Kim Kardashian, wie kent haar niet? Niemand, want je kunt niet meer om haar heen. Letterlijk. Kim en haar enorme kont zijn overal. Het is dan ook logisch dat je je onderhand het een en ander over de realityster begint af te vragen. Zoals zij en haar man Kanye West elkaar hebben ontmoet, bijvoorbeeld.

Hoe hebben Kim Kardashian en Kanye West elkaar ontmoet?

Kim en Kanye zagen elkaar begin jaren 2000 voor het eerst op de set van een nieuwe video van Kanye. In een interview met Ryan Seacrest vertelde Kim dat Kanye net een liedje op had genomen met Brandy, met wie zij goed bevriend was. Verder vertelde ze dat Kanye destijds nog geen idee had wie zij was. Ze zegt “I vividly remember hanging out with him, and then they did a video together, so I’d see him a few times. He was asking his friends: ‘Who is this Kim Kardajan?’ He didn’t know what my name was.”

De twee werden pas closer tijdens Kims huwelijk met Chris Humphries en hun daaropvolgende scheiding. Vlak voordat zij en Chris gingen trouwen, spraken Kim en Kanye elkaar veel, waarna ze na de trouwerij allebei een andere kant op zijn gegaan. Nadat de twee scheidden, nam Kanye weer contact met haar op. Hij vroeg haar om naar Parijs te komen, om een van zijn modeshows bij te wonen. Kim ging erheen, en dat is het moment dat ze voor Kanye viel. Ze vertelt hierover dat ze toen pas voelde wat ze altijd al had willen voelen: “I swear from the moment I landed, I fell madly in love with him and I thought, ‘Oh my God, why didn’t I do this sooner?’ Like, this is what real life is like — love and fun and real support.”

Kim Kardashian en Kanye West trouwden in mei 2014 en hebben inmiddels drie kinderen, North, Saint en Chicago.

Alles wat we over de kids van Kim Kardashian willen weten

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Zo hebben Kim Kardashian en Kanye West elkaar ontmoet
Sluiten