Kim Kardashian en Kanye West worden samen gespot tijdens een diner

Kim Kardashian en Kanye West kondigde begin dit jaar aan dat ze gingen scheiden. Voor een moment was de hele wereld in shock, maar het koppel werd al gauw weer samen gespot. Zo was Kim Kardashian aanwezig bij de listening party van het album ‘DONDA’ van Kanye West en dachten fans dat ze samen op het Met Gala waren, maar dit bleek achteraf niet zo te zijn. Nu zijn fans opnieuw aan het speculeren over het samenkomen van het koppel en het lijkt deze keer echt te kloppen.

Ze werden afgelopen weekend samen gespot tijdens een diner.

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

De laatste weken gingen er veel verhalen rond over kim Kardashian en Kanye West. Nadat ze eerder deze week samen waren gespot toen ze uiteten waren, zijn fans opnieuw gaan speculeren dat het stel misschien weer bij elkaar komt. Wij hebben er gemixte gevoelens bij, aangezien Kim afgelopen maand verschillende cryptische berichten plaatste die leken te slaan op haar huwelijk met Kanye.

Nu lijkt het deze keer toch serieus te zijn. Een bron die dicht bij Kimye staat heeft onthuld dat het voormalige koppel samen werken aan het opnieuw opbouwen van de basis van hun relatie. Dankzij deze informatie – gecombineerd met alle recente Kimye-waarnemingen – zijn fans er meer dan ooit van overtuigd dat de twee weer bij elkaar komen.

Twitter

Kim Kardashian en Kanye west werden dit weekend gefotografeerd toen ze uiteten waren in Californië. Natuurlijk gingen fans gelijk naar social media om een mogelijke verzoening te bespreken. Door deze berichten kwamen fans achter de insider. De bron onthulde namelijk in augustus in een gesprek met TMZ dat het duo privé tijd met elkaar had doorgebracht en dat het mogelijk was dat Kim haar scheidingsverzoek kon intrekken.

Vooral op Twitter laten fans weten wat zij van de situatie vinden. Zo twitterde een fan: “Kim & Kanye will get back together. You heard it here first,” en zei iemand anders: “Kanye putting up all his work space in Wyoming up for sale is very interesting. Maybe he’s serious about reconciling with Kim.”

Toch uit elkaar

Nu staan we natuurlijk allemaal klaar om een gat in de lucht te springen van blijdschap, maar helaas juichen we te vroegen. Een andere bron die dicht bij Kim Kardashian en Kanye West staat heeft namelijk verteld dat de geruchten niet waar zijn. In een gesprek met US Weekly vertelt ze dat de twee vooral heel goed met elkaar omgaan. “They have more of a friendship and working relationship as they coparent. They’re not back together.”

De bron vertelde wel dat Kanye nog steeds de styling van Kim K doet. Vandaar dat we ze steeds in matchende outfits zien. Of het iconische koppel ooit nog weer samen komt weten we niet, maar we hopen in ieder geval dat ze gelukkig zijn.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian en Kanye West worden samen gespot tijdens een diner
Sluiten