Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Kim Kardashian feliciteert Kanye West met een liefdevolle boodschap op Instagram

Na het nieuws over hun scheiding in februari, hoorden we nog maar weinig over Kim Kardashian en Kanye West. Kanye zou vooral tijd doorbrengen op zijn ranch in Wyoming en Kim heeft het druk met de zorg voor haar kinderen en bedrijven. Hoewel de scheiding nog in volle gang is, neemt Kim K toch de moeite om Kanye West op een liefdevolle manier met zijn verjaardag te feliciteren.

En dat doet ze natuurlijk via social media.

Kim Kardashian feliciteert Kanye West

Bij een foto met haar gezin, die ze deelt met haar 225 miljoen volgers, schrijft ze, “Happy Birthday Love U for Life! 🎈” Op de foto zien we Kim, Kanye en drie van hun kinderen – North, Saint en Chicago. Op dat moment was hun zoon Psalm nog niet geboren. Natuurlijk krijgt Kim Kardashian veel reacties op haar liefdevolle post.

Zo schrijven fans, “Was expecting this and am so happy about it❤️❤️❤️❤️❤️,” terwijl een ander toevoegt, “My concept of love❤️” Een andere fan hoopt dat dit een voorteken is van een relatie en schrijft, “Bring kimye back!!!!!❤️” Toch lijkt dat er niet van te komen, want Kim K vroeg de scheiding van haar man aan in februari. Kim en Kanye zouden beiden hebben gepleit voor gedeeld ouderschap voor hun vier kinderen – North, Saint, Chicago en Psalm. Ondanks de scheiding is het stel nog on good terms met elkaar, Kim deelt ook nog een kinderfoto van Kanye op Twitter.

Kim Kardashian en Kanye West: een tijdlijn van hun relatie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.