Een fan zegt dat Chicago niet Kims biologische dochter is

Als er een ding is waar de Kardashians duidelijk over zijn, is het dat ze niet over zich heen laten lopen. Dit bleek maar weer toen Khloé besloot haar zus Kim te verdedigen toen een fan zei dat Chicago niet Kims biologische kind is.

Afgelopen weekend deelde Kim Kardashian een throwback op Instagram van toen ze een baby was. Haar zusje Kylie Jenner reageerde hierop en merkte op hoeveel Kims jongste dochter, Chicago, op haar lijkt. Waar veel fans het met Kylie eens waren, was er een fan die het nodig vond te reageren met een nogal nare comment. Chicago zou namelijk niet op Kim, maar op haar draagmoeder en op Kanye lijken, omdat niet Kim, maar een draagmoeder Chicago heeft gedragen.

Baby K

2.1m Likes, 12.9k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Baby K”

Hoe zit dat dan?

Mocht het je even ontgaan zijn, Kim Kardashian is moeder van dochter North West, zoontje Saint West en Chicago West. Waar ze haar eerste twee kinderen zelf heeft gedragen, was dat bij Chicago niet mogelijk. Daarom kozen zij en haar man Kanye ervoor om een draagmoeder in te schakelen die Chicago ter wereld zou zetten. Hiervoor werd een embryo van Kim en Kanye ingebracht bij de draagmoeder, waardoor Kim wel de biologische moeder is, maar het kind niet hoeft te dragen.

Dit leek de fan niet helemaal te begrijpen

Weer even terug naar de comment. Na Kylie’s reactie op Kims foto, dacht een fan slim te zijn door op te merken dat Chicago meer op de draagmoeder zou moeten lijken dan op Kim. Iets wat ten eerste niet klopt en ten tweede compleet gestoord is om tegen iemand te zeggen die je niet kent. Dit vond Khloé duidelijk ook, en die besloot het dan ook voor haar zus op te nemen.

khloe kim draagmoeder

Hierop reageerde de fan weer met de domme opmerking dat Chicago wel een mooie baby is, maar dat ze logischerwijs meer op Kanye óf op de draagmoeder zou lijken. Want fuck logic.

“I never said the baby wasn’t beautiful,’ the commenter laughed. ‘SHE DEFINITELY IS, but she did have surrogate so the baby would either look MORE like Kanye or the surrogate mother. That’s all love.”

Khloé leek er op dat moment ook genoeg mee te hebben en maakte de fan op een nette manier duidelijk dat ze zich eens in moest lezen over het draagmoederschap.

khloe kim draagmoeder

De onwetendheid van de comment van deze fan is bijna lachwekkend. Waarom mensen het nodig blijven vinden zulke bizarre opmerkingen te maken over mensen die ze niet eens kennen, blijft ons een raadsel.

Khloé Kardashians baby zou volgens Instagram trolls te donker zijn

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


People

Reageer op artikel:
Een fan zegt dat Chicago niet Kims biologische dochter is
Sluiten