Kim Kardashian deelt een life hack over M&M’s die volgens haar je leven verandert

Kim Kardashian kan zich bezighouden met veel serieuze zaken, maar nu deelt ze iets compleet anders met ons. We waren allemaal verbaasd over de life hack die ze deelde over een M&M chocolaatje.

Van dit heerlijke kleinigheidje gooi je er misschien vijf tegelijk in je mond, maar Kim heeft nu hele belangrijke informatie over hoe je deze lekkernij moet eten.

Kim Kardashian M&M hack

Het begon allemaal bij een foto die een fan van haar deelde. Op de foto zag je een pot gevuld met M&M’s. Kim reageerde hieronder dat ze een life hack had voor het eten van deze M&M’s.

De life hack klinkt als volgt: “Put them on a plate then in the microwave for 30 seconds and it will change your life! Melted on the inside and crunch on the outside”. Met haar duim en wijsvinger knijpt ze in de M&M, waardoor de warme, gushy binnenkant eruit wordt gedrukt. Heel smakelijk ziet het er niet uit, maar de realityster zweert erbij.

Krystal on Twitter

Office stash

Hemel in je mond

Wie had zich ooit kunnen bedenken dat M&M’s opwarmen een life hack zou zijn. Wij in ieder geval niet, maar toch zweer Kim erbij dat het het beste is wat er bestaat. Het is volgens haar de hemel in je mond: lekker zacht van binnen en crunchy van buiten. We zien in een video die ze deelt dat de M&M’s een beetje gebarsten zijn. Hieraan kan je zien dat ze goed gelukt zijn.

Kim Kardashian West on Twitter

This is how you eat M&M’s! Microwave them for 30 seconds then enjoy the melted magic! https://t.co/hkaK6vaaaN

Niet iedereen enthousiast

Niet iedere fan was er echter van overtuigd dat dit echt een groot succes is. Haar fans vroegen haar of ze niet toevallig high was. “Microwave and food colouring doesn’t appeal to me”, zegt een van haar fans. Kim is er echter wel van overtuigd dat dit een echte life hack is en wil dat iedereen deze ontdekt. Het is het volgens haar namelijk écht waard.

Internet op hol

Kim heeft het weer voor elkaar gekregen om het internet op hol te laten slaan. Niet meer dan tien uur na het plaatsen van de video was hij al zo een 91.200 keer geliket en zevenduizend keer geretweet.

Met deze hack laat ze gelukkig ook zien dat ze nog tijd en aandacht heeft voor de kleine, simpele dingen in het leven. Ze bewijst ook maar weer dat ze een culinair genie is. Wij gaan deze hack nu ook zeker proberen.

Tyla

Reageer op artikel:
Kim Kardashian deelt een life hack over M&M’s die volgens haar je leven verandert
Sluiten