Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 17 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian promoot een afslanklolly en dat wordt NIET gewaardeerd

Kim Kardashian ligt weer eens onder vuur. Ditmaal niet om een of andere naaktfoto, maar omdat ze een lolly promoot.

 

Kim Kardashians afslanklolly

Het gaat allemaal om onderstaande foto die Kim op d’r Instagrampagina deelde. Erbij schreef ze de volgende tekst: “#ad You guys… @flattummyco just dropped a new product. They’re Appetite Suppressant Lollipops and they’re literally unreal. They’re giving the first 500 people on their website 15% OFF so if you want to get your hands on some… you need to do it quick! #suckit

Het onderdrukken van eetlust

Ai, er zijn een aantal dingen die gelijk opvallen aan die tekst onder Kims foto. De lolly die ze promoot is namelijk van het bedrijf ‘Flat Tummy Co’. Dat zegt je waarschijnlijk niet heel veel, maar het bedrijf staat erom bekend dat ze zich specialiseren in producten die eetlust onderdrukken.

De lolly in kwestie bevat 35 calorieën en het bevat daarnaast het ingrediënt Satiereal. Dit is een extract dat zorgt voor minder eetlust. Vanzelfsprekend ga je hierdoor minder eten en val je dus af. Zelf raadt het bedrijf aan om een lolly in je mond te stoppen als je trek hebt, maar ze bieden ook andere afslankmiddelen aan – denk aan shakes en thee waar je een platte buik van zou krijgen.

‘Terrible and toxic influence on young girls’

Dat Kim zoiets promoot als moeder van drie kinderen en tevens groot voorbeeld voor veel jonge meisjes schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zo tweette actrice Jameela Jamil dat Kim een verschrikkelijke én giftige invloed op jonge meisjes heeft: “This family makes me feel actual despair over what women are reduced to.

Daarnaast kan Jameela niet geloven dat Kim haar tijd besteedt aan het promoten van zulke lolly’s, als er zo veel andere goede dingen zijn die ze kan doen. Er is immers meer wat je in het leven kan bereiken dan een platte buik:

Maar Jameela is zeker niet de enige:

Glamour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian promoot een afslanklolly en dat wordt NIET gewaardeerd
Sluiten