Kim Kardashian draagt matching outfits met Kanye West en het internet gaat los

Hoewel Kim Kardashian en Kanye West inmiddels uit elkaar zijn en de scheidingspapieren klaarliggen, bewijst ze maar weer dat ze nog steeds een supportive ex kan zijn. Gisteravond verscheen ze bij Kanye’s DONDA albumrelease in een matching outfit met haar ex-partner. Is dit een teken dat Kimye weer een comeback maakt?

De KUWTK-ster trok haar beste outfit uit de kast.

Kim Kardashian in matching outfits met Kanye West

Kim Kardashian verscheen gisteravond tijdens het exclusieve event ter ere van Kanye’s nieuwe album DONDA met haar vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm. Ook haar BFF Tracy Romulus was mee. Kim en Kanye, die bekendstaan om hun matching outfits, bewijzen weer dat ondanks dat ze geen koppel meer zijn, ze alsnog matching outfits dragen.

Kim Kardashian en Kanye West: een tijdlijn van hun relatie

Eerder verscheen Kimye tijdens het MET Gala in matching zilveren pailletten van Balmain en tijdens de eerste listening party van Kanye in Atlanta verscheen Kim in een rode catsuit en Kanye in een rode Gap x Yeezy puffer. Kortom: de matching outfits van Kim en Kanye zijn niet verdwenen met de scheiding van de twee. Kim Kardashian verscheen namelijk in een all-black outfit, waardoor ze matchte met Kanye. Kim droeg een all-black spandex catsuit van Balenciaga en maakte de look af met een zwarte zonnebril en zwarte handschoenen. Wij kunnen maar één ding denken: Neo Matrix.

Instagram / @kimkardashian

Kanye West verscheen als ster van de avond in een zwart DONDA kogelvrijvest met matching trackpants.

Reacties

Natuurlijk ging het internet helemaal los door de matching outfits van Kim Kardashian en Kanye West. Fans waren direct door het dolle heen en dachten zelfs aan een comeback van het stel. Of dat ook echt gaat gebeuren weten we niet, maar op Twitter valt te lezen dat veel fans er wel al op hopen en zelfs denken dat het niet lang meer gaat duren voordat Kimye weer een ding is. Aan de outfits zal het niet liggen.

Kim Kardashian en Kanye West praten niet langer met elkaar en bereiden zich voor op scheiding

Reageer op artikel:
Kim Kardashian draagt matching outfits met Kanye West en het internet gaat los
Sluiten