Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 3 december 2019

Kim Kardashians uitspraak over de drama van Meghan Markle en prins Harry is helemaal waar

Kim Kardashian liet een tijdje geleden al weten dat ze volledig achter Meghan Markle en prins Harry staat. Ze begrijpt hoe het is om in het middelpunt van de belangstelling te staan en komt op voor de hertog en hertogin van Sussex. We begrijpen nu waarom.

Kim is geen Britse royalty, maar wel een royalty van reality tv. Ze betuigt haar steun aan de Duke en Duchess Of Sussex.

Kim Kardashian en Meghan Markle

Kim weet als geen ander hoe het is om een veelbesproken onderwerp te zijn. De reality ster wordt, net als Meghan, onder een microscoop gehouden; elk detail van hun leven wordt vergroot in de media. Kim kan zich inleven in hoe de hertog en hertogin het ervaren om hun geliefden te beschermen tegen de aandacht van de media en dat uitte ze.

Gevolgd door de media

In oktober sprak prins Harry openlijk uit hoe hij en Meghan de (negatieve) aandacht van de media ervoeren. Hij vertelde dat deze aandacht hem zijn vrouw kon kosten, net als gebeurde met zijn moeder Diana in 1997. Ook Meghan liet op emotionele wijze weten hoe zij dit als zwangere vrouw ervoer.

De quote van Kim Kardashian

Kim K. weet hoe het is om gevolgd te worden door paparazzi. Iedereen ter wereld kan haar ieder moment van de dag volgen, al heeft ze daar zelf gedeeltelijk voor gekozen.

Toen haar werd gevraagd wat ze van het verhaal van Harry en Meghan vond, zei ze het volgende: “I think everyone has their own journey. I think their journey is extremely personal, with — you know — what (Prince Harry’s) mother experienced and how her life was so affected by the spotlight and by paparazzi. I don’t think anyone can really understand what that’s like except for them.”

Kim kan zich, als moeder van vier kinderen, erg inleven in het verhaal van Meghan. Ze wil dat het Britse gezin zich compleet veilig kan voelen. Ze begrijpt dat ze ook rust en privacy nodig hebben samen.

Lees ook: Kim K deelt volgens zichzelf een life hack over M&M’s die je leven gaat veranderen

Elite Daily

Reageer op artikel:
Kim Kardashians uitspraak over de drama van Meghan Markle en prins Harry is helemaal waar
Sluiten