Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 8 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe Kim Kardashian zich in haar onmogelijke MET Gala-jurk hees

Wie het spektakel dat het MET Gala heet heeft gevolgd, heeft zonder twijfel gezien dat Kim Kardashian een zeer bijzondere jurk aanhad. Niet alleen leek het alsof ze kleddernat was, haar taille was ook op z’n zachtst gezegd smal.

De taille van Kim Kardashian

Tijdens het MET Gala van afgelopen maandag droeg Kim Kardashian een prachtige jurk Thierry Mugler. Bedeltjes aan de jurk wekten de indruk van druppeltjes water aan Kims lichaam en samen met haar wetlook-kapsel en dewy make-up leek het net alsof ze rechtstreeks het water uit kwam. Het was een interessante look, maar dat waar de meeste mensen het over hadden, was haar taille. Want… hoe dan?

kim kardashian met gala jurk

Het is algemeen bekend dat Kim Kardashian graag pronkt met haar zandloper figuur, maar in deze jurk was het zo extreem dat sommige mensen zelfs dachten dat ze een rib had laten verwijderen om erin te passen. Gelukkig blijkt dat niet zo te zijn, want in een video met Vogue laat Kim zien hoe ze zich in haar jurk heeft gewerkt: met een op maat gemaakt korset.

In de video zien we dat Kim het korset aan heeft en vertelt dat ze onmogelijk kan zitten en dus de hele tijd zal moeten staan – ook onderweg naar het event; ze werd opgehaald met een busje met een paal erin om zich vast te houden. Verder is te zien dat er drie man aan te pas kwam om de siliconen jurk bij Kim aan te trekken. Kim is not joking around als het om het MET Gala gaat, jongens.

Kim Kardashian West Gets Fitted for Her Waist-Snatching Met Gala Look | Vogue

Designer Thierry Mugler created Kim Kardashian West’s look with the help of the world’s foremost corset maker. Directors: Georgia Stockwell, Nikolai Kokanovic DP: Jess Dunlap Sound: Chris Bennett, Jesse Stormo Still haven’t subscribed to Vogue on YouTube? ►► http://bit.ly/vogueyoutubesub ABOUT VOGUE Vogue is the authority on fashion news, culture trends, beauty coverage, videos, celebrity style, and fashion week updates.

Kanye op de tweede plaats

Een lief moment uit de video is wanneer Kim vertelt dat ze tijdens haar eerste MET Gala meeging als date van Kanye West. Omdat Kanye het dit jaar om Kim wilde laten draaien, besloot hij zich dit jaar op te stellen als háár date en zich relatief afzijdig te houden van camera’s. Lief!

kim kardashian met gala jurk

De meningen over Kims jurk zijn nogal verdeeld. De een vindt dat ze er prachtig uitzag, de ander vindt dat haar taille té smal is. Wij zijn vooral van mening dat iedereen lekker moet dragen waar-ie blij van wordt. Of dat nou een hobbezak is of een organen-crushing korset.

Dit vind je ook interessant
Er is maar één MET Gala-outfit die een ‘hell yeah’ verdient en dat is die van Harry Styles

Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is hoe Kim Kardashian zich in haar onmogelijke MET Gala-jurk hees
Sluiten