Kim Kardashian deelt M&M-hack waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden

Kim Kardashian kan zich bezighouden met veel serieuze zaken, maar nu deelt ze iets compleet anders met ons. Ze deelt namelijk een lifehack over M&M’s die je leven compleet gaat veranderen (volgens haar dan).

Van dit heerlijke kleinigheidje gooi je er misschien vijf tegelijk in je mond, maar Kim deelt nu hele belangrijke informatie over hoe je deze lekkernij moet eten.

Kim Kardashian M&M hack

Het begon allemaal bij een foto die een fan van haar deelde. Op de foto zag je een pot gevuld met M&M’s. Kim reageerde hieronder dat ze een life hack had voor het eten van deze M&M’s.

De life hack klinkt als volgt: “Put them on a plate then in the microwave for 30 seconds and it will change your life! Melted on the inside and crunch on the outside”. Met haar duim en wijsvinger knijpt ze in de M&M, waardoor de warme, gushy binnenkant eruit wordt gedrukt. Heel smakelijk ziet het er niet uit, maar de realityster zweert erbij.

Hemel in je mond

Wie had zich ooit kunnen bedenken dat M&M’s opwarmen een life hack zou zijn. Wij in ieder geval niet, maar Kim beweert dat dit het beste is wat er bestaat. Het is volgens haar de hemel in je mond: lekker zacht van binnen en crunchy van buiten. We zien in een video dat haar M&M’s een beetje gebarsten zijn. Hieraan kan je zien dat ze goed gelukt zijn.

Niet iedereen enthousiast

Niet iedere fan was er echter van overtuigd dat dit echt een groot succes is. Haar fans vroegen haar of ze niet toevallig high was. “Microwave and food colouring doesn’t appeal to me”, zegt een van haar fans. Kim is er echter wel van overtuigd dat dit de manier is om M&M’s te eten en wil dat iedereen dit ontdekt. Het is het volgens haar namelijk écht waard.

Kim heeft het weer voor elkaar gekregen om het internet op hol te laten slaan. Niet meer dan tien uur na het plaatsen van de video was hij al zo een 91.200 keer geliket en zevenduizend keer geretweet.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian deelt M&M-hack waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden
Sluiten