Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 13 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Kim Kardashian blijkt Naomi Campbells outfits exact te kopiëren

Kim Kardashian heeft het niet zo op ‘ripping off’ designers. Zo heeft ze meerdere keren aangegeven het niet te kunnen waarderen dat fast fashion-merken de kleding die zij draagt en Yeezy vrijwel exact namaken. Toch blijkt Kim er zelf ook een handje van te hebben om een ander als inspiratiebron te gebruiken.

Afgelopen weekend werd Kim gepot in een prachtige paars-blauwe jurk van Versace. Het bleek dezelfde jurk te zijn die Naomi Campbell in 1996 op de catwalk droeg. Op zich niets vreemds aan, natuurlijk. Totdat er één oplettende twitteraar was die het opviel dat Kimmy wel heel regelmatig in dezelfde outfit als Naomi verschijnt. Bekijk de foto’s hieronder in een Twitter-video en beslis voor jezelf: is dit toeval of een patroon?

Rashida Reneé on Twitter

Once is an accident. Twice is coincidence. Three times is a pattern. https://t.co/f7rHXqo8Ts

En nu?

Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om je hier heel druk om te maken, omdat ze zelf zou doen waar ze zegt een hekel aan te hebben, namelijk het overnemen van outfits van anderen. Aan de andere kant is wat Kim doet natuurlijk iets compleet anders dan wat de fast fashion-merken doen waar ze het over heeft.

Neem bijvoorbeeld bovengenoemde Versace-jurk. Kim heeft deze niet voor een fractie van de prijs laten namaken, nee, ze heeft exact dezelfde jurk aan als Naomi Campbell. Kim is groot fan van Versace, dus dan is het niet vreemd dat het gebeurt dat ze af en toe dezelfde outfit aanheeft als een van de topmodellen die voor het modehuis heeft gelopen.

Ja, het mag duidelijk zijn dat Kim Kardashian de looks van Naomi Campbell kopieert. Is dat een probleem? Wat ons betreft niet. Kleding wordt uiteindelijk gemaakt om gedragen te worden.

Cute – Liam Payne en Naomi Campbell zouden aan het daten zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian blijkt Naomi Campbells outfits exact te kopiëren
Sluiten