Kim Kardashian plaatst de schattigste gezinsfoto ooit en mensen willen niet dat North lippenstift draagt

Het is weer zover: het internet denkt te weten wat het beste is voor anderen en heeft een menig over al-les. Worden jullie er al moe van? Wij in ieder geval wel. Dit keer maakte de bemoeials zich druk om de dochter van Kim Kardashian, die rode lippenstift droeg naar het kerstfeest van het jaar.

Kim Kardashian onder vuur

De Kardashian zullen ook eens níét onder het gloeiendhete vuur liggen. Kim Kardashian werd al vaker geshamed, onder andere omdat ze haar een kind een snoepje gaf (de horror!) en zus Khloé werd meerdere malen verteld dat haar kind te donker is. Excusez-moi?

Waarom North West geen lippenstift ‘mag’ dragen

Het is jullie vast niet ontgaan dat het meest spectaculaire kerstfeest van het jaar die van de Kardashians was. Ze gaven 1,3 miljoen dollar uit aan decoratie, muzikanten en alles wat erbij kwam kijken en maakten er een waar winterwonderland van. Eén foto trok voornamelijk de aandacht. Terwijl we liever hadden dat de focus bij deze foto lag om het feit hoe ontzettend gelukkig en mooi het gezin eruit ziet, kwam er met name commentaar op de lippenstift van North West.

Merry Christmas ?

4.3m Likes, 34.7k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Merry Christmas ?”

Ten eerste is North zogenaamd ‘te jong’ voor lippenstift. Blijkbaar is er een bepaalde leeftijd waarop lippenstift opeens mag en heeft North die leeftijd nog niet bereikt. Dat ze als jong meisje het leuk vindt te experimenteren met make-up wordt compleet genegeerd. Ten tweede vinden veel mensen het niet oké dat ze op deze manier de lippenstift collectie van moeder Kim Kardashian promoot. Hoewel Kim zich absoluut niet hoeft te verdedigen, zegt ze toch het volgende op Twitter:

Kim Kardashian West on Twitter

She picked it though! It’s a special occasion! https://t.co/dGIEjr7yAN

“She picked it though! It’s a special occasion!”, schrijft de realityster. Het is jammer dat Kim zich moet verantwoorden, want beter bemoeit iedereen zich met zijn of haar eigen zaken. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan je hierom drukmaken. Echt.

En oh, dit filmpje van John Legends optreden op het feest willen we je niet onthouden:

@johnlegend @chrissyteigen Thank you so much for performing for our family and friends last night on Christmas Eve!!!! John you have the biggest heart and brought us all incredible JOY singing all of the songs from your amazing new album #alegendarychristmas …what a beautiful memory!! We love you so so much …#family #blessed #friendship #christmaseve

279.6k Likes, 1,043 Comments – Kris Jenner (@krisjenner) on Instagram: “@johnlegend @chrissyteigen Thank you so much for performing for our family and friends last night…”

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Khloé Kardashians baby zou volgens Instagram trolls te donker zijn

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kim Kardashian plaatst de schattigste gezinsfoto ooit en mensen willen niet dat North lippenstift draagt
Sluiten