Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 4 dec 2018

Dit is waar je de outfits van Kim Kardashian voor een prikkie koopt

Online shoppen is hobby nummer één, maar het is soms best lastig iets leuks te vinden. Wij maken het onszelf wat makkelijker door inspiratie op te doen via de Instagram-accounts van onze favoriete celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete beroemdheden uit te zien, want via The Next Closet koop je gewoon hun looks.

De outfits van celebs

Met het wisselvallige weer van nu willen we er zeker van zijn dat we genoeg laagjes inslaan voor onze wintergarderobe. Maar wat we allemaal nou willen hebben, weten we eigenlijk niet echt. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Waar begin je met zoeken?

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

De look van Kim Kardashian

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere realityster Kim Kardashian aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

kim kardashian outfit

Kim Kardashian heeft een echt imperium opgebouwd voor zichzelf. De Keeping Up With The Kardashians ster blijft met nieuwe projecten komen, of het nu een nieuwe parfumlijn is of haar enorm succesvolle makeup merk, ze is overal en altijd te zien. Kim komt overigens ook nooit slonzig aan, integendeel zelfs. De realityster ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

Lucky you, want jij kan er ook uitzien zoals Kim. Om deze look te creëren is de blazer super belangrijk. Deze blazer van Maison Scotch is identiek aan die van Kim en kost niet veel. Daarnaast is het item van super goede kwaliteit, dus hij gaat lang mee. Onder de blazer draag je deze felgele top, waarmee je de outfit een stuk vrolijker maakt.

Maak de look van de vrouw van Kanye West af met deze broek van Stills voor maar €31. Als je de outfit helemaal compleet wil maken, dan knal je ook de schoenen van Kim onder je outfit. Deze super mooie hakken van suede leer zijn perfect voor elke fancy look.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kim Kardashian wordt gebashed omdat ze haar kind snoep geeft en UGH people

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Dit is waar je de outfits van Kim Kardashian voor een prikkie koopt
Sluiten