Alles, maar dan ook alles wat je wilt weten over Kim Kardashian

Kim Kardashian fans, opgelet. Hier bij NSMSBL zijn wij enorme fans van Kim Kardashian en de hele familie. Wat we daarom hebben gedaan? Alle informatie over de Kardashians verzamelt. You’re welcome.

Kim Kardashian

Kimberly Noel Kardashian West is een fenomeen. Geboren in 1980 is de realityster met haar 37-jarige leeftijd een echt merk geworden. Samen met haar man, Kanye West, domineert ze heel Hollywood. Met een enkele tweet kan Kim een bedrijf failliet laten gaan. Dat is niet niks.

Daarom willen wij alles over haar weten. Nou ja, niet alleen daarom. De televisiepersoonlijkheid heeft er namelijk ook wel een handje van om ons te shockeren. Van bijna naakt poseren op Instagram, naar ‘aparte’ kledingkeuzes tot controversiële uitspraken, Kim K haalt geregeld het nieuws.

Wil je meer weten over de leeftijd van Kim en haar familie? Of wil je gewoon een tijdlijn van belangrijke gebeurtenissen zien? Dat lees je hier.

De Kardashians hebben allemaal nogal een redelijke transformatie ondergaan afgelopen jaren. Als je wilt weten hoe ze er vroeger uitzag, klik dan snel hier.

De realityster heeft samen met Kanye West ook nog eens drie hele schattige kindjes. Wil je alles weten over Kim Kardashians kids? Dat lees je hier.

Over Kanye West gesproken, hoe is hun relatie tot stand gekomen? We kunnen je vertellen, dat is best heftig geweest. Alles over hun relatie, eerste ontmoeting en huwelijk lees je hier.

Kim K is niet alleen, dat weten we allemaal. De rest van de Kardashian zusjes kunnen er ook wat van. Alles over hen kan je hier vinden.

Ook kan je alles lezen over het belangrijke dieet en trainingsschema van Kim. Uiteindelijk is haar lichaam natuurlijk ook een handelsmerk van de realityster. Lees snel verder.

Reageer op artikel:
Alles, maar dan ook alles wat je wilt weten over Kim Kardashian
Sluiten