Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 2 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Een volledige analyse van de mensen op Kim Kardashian’s ‘hate list’

Als pettyness een sport was, zouden we Kim Kardashian naar de Olympische Spelen sturen. Gisteren maakte Kim zich klaar om parfumpakketten te versturen voor Valentijn, maar niet alleen Kim’s geliefden kunnen een pakketje verwachten; Kim stuurde haar V-Day parfums ook naar twaalf van haar grootste celebrity haters.

Wie zijn Kim Kardashians grootste vijanden?

Gisteren postte Kim een video op Instagram Stories waarin ze laat zien dat ze bezig was met het verzenden van haar parfums. Op een stel post-its zien we namen van haar vriendinnen (Chrissy Teigen, Jen Atkin) en familieleden (Kris Jenner, Kendall Jenner). Maar aan de linkerkant zien we een lijst met mensen waar Kim beef mee heeft. Natuurlijk kon haar aartsvijand Taylor Swift een parfummetje op de deurmat verwachten, maar daar houdt het niet op. Hieronder een lijst van Kim’s vijanden en waarom ze de lijst hebben gehaald.

Sarah Michelle Gellar

Nadat Kim in 2014 op de cover van Vogue verscheen tweette Sarah Michelle Gellar dat ze haar abonnement had opgezegd – en ze riep haar volgers op om hetzelfde te doen.

Piers Morgan

Piers is een bekende, conservatie slut-shamer en staat altijd klaar om zijn mening te geven over onderwerpen waar niemand hem wat over heeft gevraagd. Hij heeft er vooral een handje van om veel bombarie te maken over schaarsgeklede vrouwen – zo kreeg hij het al eerder aan de stok met Emily Ratajkowski. In januari tweette hij over een topless foto van Kim “Put them away, for goodness sake.”

Janice Dickinson

Het gepensioneerde model en ex-America’s Next Top Model jurylid zei tijdens een tv-interview in 2016 dat de Kardashian-Jenners geen echte modellen zijn, en begon over hun ‘plastic’ billen.

Naya Rivera

Toen Kim in 2014 op de cover van Paper Magazine verscheen (die Break The Internet-cover, weet je nog?), commentte Naya: ‘You’re someone’s mother’. Een jaar later deed ze zelf een (zwangere!) naaktshoot.

Chloë Grace Moretz

Kim en Chloë Grace Moretz hadden een publieke Twitter-ruzie in 2016 toen Chloë zei dat Kim een beter rolmodel zou moeten zijn voor jonge meiden.

Blac Chyna

Lijkt ons duidelijk.

Pink

Pink had commentaar op Kim’s spiegel-selfie (de selfie die het woord ‘belfie’ de wereld inbracht). Daarna sprak ze in 2017 negatief over Kim tegen de media.

Taylor Swift

Lijkt ons niet dat we dit hoeven uit te leggen.

Bette Midler

Toen Bette in 2016 tweette dat Kim zelfs een camera zou inslikken om de lichaamsdelen te laten zien die we nog níet van haar kennen, begon er een redelijk heftige Twitter-ruzie.

Wendy Williams

De twee kunnen al langer niet met elkaar overweg, maar in januari zei Wendy in haar talkshow dat Kim zoveel naaktfoto’s plaatst omdat Kanye haar geen aandacht geeft.

Chelsea Handler

Chelsea maakt in haar shows en op social media regelmatig grappen over de Kardashians, en dat wordt duidelijk niet gewaardeerd.

Sharon Osbourne

In een interview in 2017 noemde Sharon Kim een ‘ho’ en zei ze dat ze geen feminist was.

Reageer op artikel:
Een volledige analyse van de mensen op Kim Kardashian’s ‘hate list’
Sluiten