Oops – Kim Kardashian plaatste een foto op Instagram met Photoshop fail

Mocht je je een middag vervelen, dan staat het web vol met Photoshop fails van celebrities. En geloof ons, die zijn hilarisch. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Photoshop fail van Kim Kardashian.

Ze postte onlangs een foto op Instagram. Niets aan de hand, zo lijkt op het eerste oog. Tot je wat beter naar haar haar gaat kijken.

Photoshop fail Kim Kardashian

Hoewel sommige celebrities beweren dat ze hun foto’s niet bewerken, bewijzen Photoshop fails het tegendeel. Extra armen, een grote bochel in een deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De nieuwste Photoshop fail staat op naam van niemand minder dan de queen of Photoshop fails, Kim Kardashian.

Een extra hand

Op de foto zien we Kim K in een pakje met slangenprint, nagels met slangenprint én haar met – I kid you not – slangenprint. Dat er tijdens de styling oog voor detail was, is niet te missen. Misschien had dat ook moeten gebeuren bij het editen van de foto.

View this post on Instagram

Venomousss

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sommige fans spotten namelijk een Photoshop fail in de foto. Het gaat om de foto waar je Kim van achteren ziet, met haar handen boven haar hoofd tegen de muur. Dat dit niet de enige pose was die tijdens de shoot is aangenomen, verraadt de fail. Er zijn namelijk twee vingers blijven hangen in haar haar tijdens het editen. Oops. Oké, door de slangenprint in haar haar kun je die twee vingers bijna niet onderscheiden. Toch is het internet ervan overtuigd dat het twee vingers zijn die in haar haar zitten. Op Twitter gaat het los.

Niet de eerste photoshop fail

Dat de zusjes Kardashian-Jenner niet vies zijn van een beetje Photoshop, is nothing new. Eerder deze maand bewees Kylie Jenner dat maar weer eens. Onlangs plaatste zij namelijk een foto met een Photoshop fail die écht niet te missen was. Sterker nog, toen enkele fans haar wezen op de niet zo smooth bewerking, verwijderde ze de foto. Gelukkig hebben we de tweet nog.

Reageer op artikel:
Oops – Kim Kardashian plaatste een foto op Instagram met Photoshop fail
Sluiten