LOL – Kim Kardashian heeft dankzij deze enorme Photoshop fail een extra lichaamsdeel

Een nieuwe dag, een nieuwe Photoshop fail van de Kardashians. De Kardashian-clan zou echt eens moeten overwegen om nieuwe editors aan te nemen want de ene na de andere Photoshop fout wordt gespot. Deze keer is het Kim K herself die door de mand valt dankzij een extra lichaamsdeel.

Kim lanceert een nieuw parfum en daar hoort uiteraard een campagneshoot bij. Samen met zusje Kylie geeft ze de ene na de andere doordringende blik in de camera. Maar wat blijkt? Door al het poseren heeft de realityster er ineens een zesde teen bij. Huh?

Kim Kardashians nieuwe Photoshop fail

Waar laatst Kourtney Kardashian slachtoffer was van een slecht staaltje knippen en plakken was het deze keer de vrouw van Kanye West. Na het plaatsen van een prachtige foto met Kylie blijkt dat er aardig wat oplettende fans tussen haar ruim 146 miljoen volgers zitten. Al snel werden er reacties geplaatst van mensen die zich afvroegen sinds wanneer Kim een zesde teen had.

Kylie’s favorite is the nude bottle, I think mine is the pink! She’s been wearing my perfumes forever so this collab is extra special because I know how much she loves the process. Finding her perfect scent was impossible so we narrowed it down to her three favorites! Kkwfragrance.com Aug 23rd.

3.3m Likes, 17.3k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Kylie’s favorite is the nude bottle, I think mine is the pink! She’s been wearing my perfumes…”

Talloze reacties

Tientallen reacties zoals “That sixth toe is iconic” en “Broooo go back to Aug 11 photo and she only has 5 toes. How do you mess up so badly by editing on a 6th toe😂😂” verschijnen al snel onder de champagnefoto van Kim en Kylie.

De realityster heeft zelf nog niet op de ophef gereageerd en we verwachten dat ze dit ook niet gaat doen. Het gebeurt vaak zat dat er ophef is rondom de Photoshop fails van de Kardashians. Een extra vinger of teen komt gek genoeg vaak voor bij de familiefoto’s, dus we kijken er eigenlijk niet meer van op. Misschien moet een van ons een open sollicitatie als editor insturen? Het is een idee.

Reageer op artikel:
LOL – Kim Kardashian heeft dankzij deze enorme Photoshop fail een extra lichaamsdeel
Sluiten