Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 15 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit veranderde Kim Kardashian allemaal aan haar lichaam

Van nature ziet Kim Kardashian er mooi uit, maar toch besloot ze het één en ander aan zichzelf te laten sleutelen. Dat moge duidelijk zijn. Hoewel Kim open is over haar leven in Keeping Up With The Kardashians, praat ze niet veel over het gebruik van plastische chirurgie. Toch laten beelden een groot verschil zien tussen vroeger en nu.

Kim Kardashian en plastische chirurgie

Kim Kardashian gaat hand in hand met plastische chirurgie. Haar kont is één van de grootste die we ooit gezien hebben, en dat komt niet enkel door genen, want vroeger zag ze er wat anders uit. Benieuwd waar Kim wat aan haar lichaam veranderde?

Borsten

Er gaan veel geruchten de rondte dat Kim Kardashian iets aan haar borsten heeft laten doen. Of het echt zo is, weten we niet. Een chirurg zegt hierover: “There appears to be more fullness to her breasts whilst still staying in proportion to her frame; she has clearly asked for a natural breast enlargement.”

kim kardashian plastische chirurgie
Getty Images

Neus

In 2012 zegt Kim Kardashian dat ze haar neus niet heeft laten corrigeren. Op sommige foto’s lijkt dit wel zo, maar Kim zegt dat dit alleen zo lijkt omdat alles te maken heeft met hoe je de neus contourt. Ze geeft wel aan dat ze ooit een afspraak had voor een neuscorrectie, maar dat ze te bang was dat ze door het resultaat totaal niet meer op zichzelf leek.

kim kardashian plastische chirurgie
Getty Images

Haarlijn

Naar verluidt heeft Kim haar haarlijn laten laseren. Waar er eerst babyhaartjes groeiden, is daar nu niks meer van te zien.

kim kardashian plastische chirurgie
Getty Images

Wangen

Ook hier is er een duidelijk verschil te zien tussen vroeger en nu. Plastische chirurgie of contouring? Het lijkt hier toch echt om dat eerste te gaan.

kim kardashian plastische chirurgie
Getty Images

Billen

Kim Kardashian heeft nooit een überplatte kont gehad. Wel was het vroeger een tikkie minder vol dan nu. Hoewel Kim altijd ontkende dat ze implantaten in haar kont liet spuiten, is er in ieder geval íéts gebeurt met die kont.

Of het implantaten zijn of dat vet uit een ander deel van haar lichaam hierin is gestopt, dat weten we niet. Maar niks gedaan? We zijn goedgelovig, maar niet zo goedgelovig.

kim kardashian plastische chirurgie
Getty Images

Botox

Kim is open over haar botox-gebruik. Hoewel ze deze niet vindt passen in het rijtje plastische chirurgie, plaatsen we hem hier toch tussen. Ze laat botox spuiten om een frisse blik te behouden.
kim kardashian plastische chirurgie

Kunnen we het even over de bijzondere outfit van Kim Kardashian hebben?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.