Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian komt met een podcast over haar werk voor The Innocence Project

Dat Kim Kardashian zich al lange tijd inzet voor de hervorming van het Amerikaanse strafrecht, is nothing new. Zo zet ze zich in voor mensen die veroordeeld zijn voor kleine vergrijpen, maar die hoge straffen hebben gekregen. Ze volgt een rechtenstudie én kwam eerder al met een docu over het werk wat ze doet: The Justice Project. Nu komt mrs. West met een podcast op Spotify.

Er is naar buiten gekomen dat ze een exclusieve deal heeft getekend met Spotify. Dit is alles wat we erover weten.

Exclusieve deal met Spotify

Kim Kardashian heeft een contract getekend om exclusief voor Spotify podcasts te maken. Ze presenteert én produceert de serie zelf. Spotify heeft de deal bevestigd aan CNN, maar liet er verder weinig over los.

Wat we wél weten is dat het gaat om een podcastserie over het werk wat Kim Kardashian doet tegen sociaal onrecht en om veroordeelde personen te helpen. Zo zet Kim werkt Kim al enkele jaren samen met The Innocence Project, een non-profitorganisatie wat zich richt op het vrijspreken van onrechtmatig veroordeelde personen.

Kim Kardashian zal niet de enige zijn die de podcast gaat presenteren. Tv-producer Lori Rothschild Anshaldi wordt haar co-host en co-producer.

Activist

Kim Kardashian heeft al veel betekend op het gebied van gerechtigheid. Zo heeft ze fanatiek gepleit voor vrijlaten van Alice Marie Johnson in 2018. Alice Marie Johnson had een levenslange gevangenisstraf gekregen voor niet-gewelddadige drugsgerelateerde vergrijpen. Uiteindelijk lukte het – met de hulp van Kim Kardashian – om Johnson vrij te krijgen.

En dat versterkte ook Kim Kardashian haar positie (en naam) als activist. Haar inspanningen leidde haar zelfs naar een gesprek met Donald Trump, waarmee ze sprak over het grote aantal onterechte veroordeelde gevangen. De deal met Spotify zal er alleen nog maar meer voor zorgen dat haar platform wordt versterkt. Wij zijn benieuwd naar de podcast-serie.

Ander nieuws: Kim Kardashian en Kanye West zijn “on different pages” sinds quarantaine. Hier lees je er alles over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian komt met een podcast over haar werk voor The Innocence Project
Sluiten