Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 11 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Aww – Kim Kardashian deelt de eerste duidelijke foto van baby Psalm West

Alle Kardashian-fans zijn er natuurlijk allang van op de hoogte dat Kim Kardashian vorige maand een nieuw kindje heeft gekregen genaamd Psalm West. Afgelopen weekend deelde de realityster voor het eerst een duidelijke foto van de baby en hij is té schattig.

Het viel fans meteen op dat Psalm identiek op Chicago lijkt. Daarnaast denken mensen dat Ye de tweede naam van Psalm is.

Kim Kardashians baby Psalm

Op 10 mei werd Psalm West geboren via een surrogaatmoeder en iedereen was natuurlijk mega benieuwd hoe het kindje eruit ziet. Afgelopen weekend deelde Kim eindelijk een goede foto van de kleine en hij lijkt identiek op Kim en Kanye’s dochter Chicago.

Kim had eerder al een foto van Psalm gedeeld, maar daarop was het gezicht niet goed te zien. Op deze foto is de schattige baby wel goed te zien en hij is, surprise, mega cute.

Chris Sumlin on Twitter

@KimKardashian Psalm and Saint. They look just alike.

Een tweede naam

De caption bij de foto is Psalm Ye, wat natuurlijk weer voor de nodige verwarring zorgt bij fans. Veel mensen denken nu dat Ye de tweede naam is van Psalm, maar volgens TMZ staat dit niet op het geboortecertificaat. Bij de andere West-kids hebben Kim en Kanye er bewust voor gekozen om geen tweede namen aan te wijzen.

Ach ja, we komen er vast snel genoeg achter. Tot die tijd wachten we geduldig af op meer foto’s van de schattige baby.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.