Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vliegen in de jet van Kim Kardashian? Dan moet je je aan deze strenge regels houden

Kim Kardashian mag dan wel miljardair zijn, maar ze wil zo min mogelijk geld uitgeven aan het schoonmaken van haar privéjet. Dit is dan ook de reden dat de realityster strenge regels heeft voor iedereen die in de jet vliegt en er is niemand die onder deze regels uitkomt. Zelfs de andere Kardashians moeten de strenge regels volgen.

Kim maakt geen grappen met haar jet.

Kim Kardashian’s strenge regels in de privéjet

In de laatste aflevering van ‘The Kardashians’ bracht Kim de regels onder de aandacht. Tijdens haar gesprek met zus Kendall Jenner, legde Kim uit hoe ver ze gaat om ervoor te zorgen dat haar privéjet (Kim Air) in topvorm blijft.

Toen Jenner zei dat ze voor het boarden van de jet nog even een spray tan zou nemen reageerde Kim al geshockeerd. Zo zegt ze meteen: “A spray tan before my flight? Have you seen the cashmere seats? You cannot get your spray tan on my cashmere seats.”

Dit is niet de eerste keer dat Kim laat weten hoe het er in de jet aan toegaat. Eerder zei ze al dat ze wilt dat iedere passagier custom Skims slippers in plaats van schoenen draagt in het vliegtuig. Toch hield Kim wel een kinderfeestje voor North in de jet. Uit liefde voor haar kind zette ze (waarschijnlijk) heel even haar vrees voor vuil opzij.

De privéjet van Kim

Kim kocht de privéjet, dezelfde als Jeff Bezos, in 2021, maar ze moest een jaar wachten voordat de inrichting van het vliegtuig helemaal was wat ze wilde. Dit hele grapje duurde maar liefst €150 miljoen, dus we begrijpen ook wel dat ze zuinig is op haar jet.

Het interieur van de privéjet is helemaal Kim, met zijn ‘gost grey’-gekleurde buitenkant, wat je overal terug ziet in haar mansion. En natuurlijk haar verschillende auto’s.

Kendall en Kylie Jenner bezorgd over Khloé Kardashian’s gewichtverlies

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.