Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

De 8 onvergetelijke outfits van Kim Kardashian op de rode loper

We kunnen er niet omheen dat Kim Kardashian de meest invloedrijke celebrity is als het aankomt op mode. Over de jaren heen hebben we de meest creatieve en gewaagde looks van de celebrity voorbij zien komen. Dit zijn de meest iconische en memorabele red carpet looks van de ster.

Van latex tot kant, deze outfits zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Kim Kardashian op de rode loper

Kim Kardashian weet iedere keer weer de show te stelen dankzij haar flamboyante looks.  Ze gaat geen enkele gewaagde outfit uit de weg  en pronkt graag met haar figuur. Of het nu gaat om een ​​nauwsluitend korset of een te blote jurk, niets is te gek voor haar. Wij blikken terug op een aantal onvergetelijke momenten op de rode loper.

1. MET Gala 2019

Kim Kardashian trok de aandacht tijdens het Met Gala van 2019 in deze Mugler-jurk. ” This is about eight months in the making. My Mugler envisioned me this California girl stepping out of the ocean, wet, dripping,” vertelt de celebrity aan een interview met Vogue.

Kim Kardashian
ANP ANP

2. MET Gala 2016

Kim Kardashian en Kanye West kleden zich als het ultieme robotkoppel voor het Met Gala’s Manus v Machina-thema. We zijn fan van Kim’s zilveren jurk.

Kim Kardashian
ANP

3.Daily Front Row Awards 2017

De witte  jurk van Kim Kardashian wekte een bruiloft-sfeer op tijdens de Daily Front Row Awards 2017. Maar ze voegde een vleugje Kardashian-glamour toe aan de look door een doorschijnende rok te dragen.

ANP

4. Lancering Hype Energy Drinks 2015

We weten inmiddels wel dat Kim Kardashian van latex houdt. Bij de lancering van een nieuwe energiedrank stal de reality-tv-ster dan ook de show met haar roze latex jurk.

Kim Kardashian
ANP

5. Lacma Gala

Kim Kardashian toont hier trots haar babybelly in een kanten bodysuit tijdens het Lacma Gala. Ze maakt haar look af met een donkere vamp lip en een glinsterende ketting. We love.

ANP

6. Hollywood glam

Kim Kardashian gaat voor een klassieke Hollywood glam-jurk van Vivienne Westwood tijdens het Met Gala 2017 . Ze liet hubby Kanye West thuis, maar ze zorgde ervoor dat ze Yeezy-sandalen droeg, om iedereen te vertellen dat het goed met het stel ging.

Kim Kardashian
ANP

7. Art Film Gala

Het vintage Gucci-pak van Tom Ford kreeg een heel eigen Kim Kardashian-draai toen ze ervoor koos om af te zien van een top (of bh) eronder toen ze het Art + Film Gala bijwoonde. Een onvergetelijk moment op de rode loper voor de celebrity.

Kim Kardashian
ANP

8. Degrisogono feest

Kim Kardashian houdt wel van glitter en dat zien we zeker terug op de rode loper. Ze past perfect bij het thema van het sieradenfeestje en ze maakt haar look af met passende sieraden.

ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De 8 onvergetelijke outfits van Kim Kardashian op de rode loper
Sluiten