Wait, what? Kim Kardashian heeft rood haar (en het is géén pruik)

Dat Kim Kardashian net zo vaak van kapsel veranderd als de weersomstandigheden tijdens een Nederlandse zomer, is nothing new. Was ze de ene week nog hoogblond, is ze de andere week voorzien van zwarte lokken. Meestal zijn deze snelle veranderingen mogelijk dankzij een pruik. Toen we Kim Kardashian op de gram zagen met een roodgekleurd kapsel, dachten we dan ook dat het een pruik was.

Niets is minder waar, het haar van Mrs. West is rood geverfd. Het zijn échte rode haren.

Kim Kardashian is rood

Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze voor een kleurtje kiest wat een van de grote haarkleurtrends van het jaar is. Ze heeft haar donkere haren ingeruild voor rode plukken. Niet zelf natuurlijk, maar haarstylist Chris Appleton heeft voor deze make-over gezorgd.

En via Chris Appleton weten we – of nou ja, hij vertelde aan Daily Mail – dat de look van Kim Kardashian is geïnspireerd op een pruik die ze ooit eens droeg voor een fotoshoot. Ook vertelde hij dat het ook wel eventjes duurde voor het haar helemaal klaar was.

“Getting Kim to this vibrant cherry red took some time, about two hours. We wanted to keep the scalp and hair growth healthy so instead of lightening from the roots, we left about an inch of her normal shade and lightened from there to the ends. After lightening we just went over the hair with the vibrant red.”

Instagram

Chris Appleton deelt een video van de nieuwe look en zet er voor de duidelijkheid nog even bij dat het absoluut geen pruik is. Kim Kardashian heeft zelf nog geen foto gepost met het nieuwe kapsel, maar daar hoeven we Kim kennende vast niet lang op te wachten.

Exclusieve deal met Spotify

Kim Kardashian was wellicht toe aan een nieuw kapsel, nadat ze een exclusieve deal heeft getekend met Spotify. De podcast gaat ze zelf presenteren en produceren. Meer weten? Hier lees je er alles over.

Reageer op artikel:
Wait, what? Kim Kardashian heeft rood haar (en het is géén pruik)
Sluiten