Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 7 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: SKIMS lanceert mega feestelijke collab met Swarovski die vanmiddag live gaat

Kim Kardashian is op dreef. Van het aankondigen van een herenlijn tot het lanceren van een bh inclusief tepels, tot een samenwerking tussen SKIMS en Swarovski.. Ja, dat laatste is nu een ding. Perfect op tijd voor de feestdagen.

Wees er snel bij want deze limited edtion items wil jij hebben.

Nieuwe collectie

Hoewel de nieuwe collectie nog niet helemaal te zien is, geeft de website van SKIMS wel al een kleine sneak peak van de nieuwe items. “The world needs more glamour” aldus Kim Kardashian. Zo gezegd, zo gedaan. De SKIMS basics zijn bedolven onder Swarovski kristallen, waardoor elk item een feestelijke uitstraling krijgt.

Sieraden

De collectie bevat een aantal lichaamssierraden die zijn gebasseerd op de kleur van het Millenia-kristal van Swarovski. De lichaams- en buiksierraden zijn verkrijgbaar in vijf silhouetten, voor elk figuur is er een vorm die bij jouw maat past.

Silhouetten

Daarnaast is er nog een ultra zachte body bedolven onder kristallen. De rondingen van het lichaam worden geaccentueerd, waardoor dit een perfect item is voor elk lichaam. De silhouetten zijn verkrijgbaar in drie kleuren.

Stretch Net Long Sleeve Dress

Naast de bedekte silhouetten, bevat de collectie ook jurken die doorschijnend zijn. Perfect om samen met de lichaamssieraden te dragen. Dit item is bedolven onder kristallen, waardoor het licht wordt gebroken.

Cotton Rib Plunge Bralette and Boxer

Naast de echte eyecatchers zijn er ook nog een aantal prachtige items die wat rustiger zijn. Zo heb je een matchende set die ook kristallen bevat, maar iets meer comfort geeft tijdens het dragen.

De boodschap

De gedachte achter deze collectie om je leven wat meer ‘glamour te geven’. De collectie is ontworpen voor de onafhankelijke en sterke vrouw die stijlvol door het leven gaat. De nieuwe collectie is om drie uur Nederlandse tijd te koop op de SKIMS en Swarovski website. Wees er snel bij, zodat jij stralend het najaar doorkomt.

Caitlyn Jenner over het moment dat Kim Kardashians sekstape uitlekte: ‘Ik ging naar de golfbaan’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.