Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 22 okt 2020
Leestijd: 5 minuten

Kim Kardashian werd gisteren 40 en Kris Jenner organiseerde een surprise party

Als je het nog niet op Instagram voorbij had zien komen: Kim Kardashian vierde gisteren haar veertigste verjaardag. En dat was reden genoeg voor een dag vol birthday selfies, KUWTK throwbacks en Instagram-posts gewijd aan Kim. De reality-ster en zakenvrouw trapte haar verjaardag zelf af met een foto van de volledige Kardashian-Jenner squad, een speciale collectie van KKW Beauty en Kris Jenner organiseerde een surprise party.

Wij zetten alle hoogtepunten van Kims verjaardag op een rij, zodat je niks hoeft te missen.

Kim Kardashian is jarig

Niemand minder dan Kim Kardashian werd gisteren veertig (!) en dat was natuurlijk een reden voor een dag vol odes aan Kim. De succesvolle zakenvrouw en reality-ster werd natuurlijk geëerd door de volledige Kardashian-Jenner squad op Instagram. Ook lanceerde ze een birthday-collectie van KKW Beauty en eerder deze week een velour-tracksuit van haar laatste bedrijf Skims.

Maar dat is nog lang niet alles, ze begon natuurlijk met de succesvolle realityserie Keeping Up With The Kardashians, dat helaas na dit seizoen stopt. Ook is ze moeder van vier kinderen en studeert ze minstens achttien uur per week om advocaat te worden. Hoe ze het doet weten we niet, maar haar omgeving had alle reden om Kim eens flink in het zonnetje te zetten. Zo schreef zus Khloe Kardashian een ode aan haar oudere zus, deed Kris dat voor haar dochter en Jonathan Cheban, oftewel Food God, voor zijn beste vriendin.

Familiefoto

Kim herself postte een familiefoto op Instagram met daarbij de tekst: Happy Place 🤠 No Filter 😃. Op de foto zien we de alle Kar-Jenner zussen op een hek in Wyoming, waar Kim en Kanye een ranch kochten in september 2019. Kendall, Khloé, Kim, Kourtney, Kris, Corey en twee van Kourtney’s kinderen staan op de foto. Maar het duurde niet lang voordat fans ontdekte dat er iemand miste op de foto, namelijk Kylie Jenner.

“Where’s Kylie??😩😩 ,” schreef een volger onder de foto, een andere volger schreef, “Kylie as always not present 🤣 “. We weten niet waarom Kylie niet op de familiefoto staat, maar wellicht was ze druk met het uitzoeken van haar Halloween-decor.

Surprise party

Hoewel Kim Kardashian vorige maand aan Grazia vertelde dat haar geplande birthday bash in het water viel door het coronavirus, lijkt het erop dat ze het toch gevierd heeft. “I had the best plan,” vertelde Kim tegen Grazia. “It was going to be called ‘Wild, Wild Miss West’s 40th Birthday,’ I had Manfred Thierry Mugler make me a metal costume – like, a cowgirl costume.”

In de recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians zien we dat Kim maanden geleden al werd verrast voor haar verjaardag. Kim is in de veronderstelling dat ze naar een fotoshoot moet en Kanye irriteert haar door niet op te dagen terwijl hij op de kinderen moet passen. Als Kim bij de surprise party aankomt is ze in shock. Kris Jenner had het natuurlijk wederom tot in de puntjes geregeld met Mindy Weiss.

Familie en beste vrienden

En Kris Jenner zou Kris Jenner niet zijn als ze niet iets speciaals had geregeld voor haar dochter. Tijdens de surprise party werden Kims verjaardagen volledig nagemaakt. Inclusief een video met haar vader Robert Kardashian.

“As soon as I heard my dad’s voice talking as if it was my first birthday, it all clicked. My mom and dad videoed everything, took pictures of everything, so I have, like, clear memories of each birthday party and to see them all set up as I walk through this party and then to have the huge screens playing my birthday parties — so fun to see that all come to life in this room,” vertelt Kim tijdens de surprise party.

Vooral haar tiende verjaardag had een grote rol tijdens de verjaardag, zelfs al Kims vrienden uit die tijd waren aanwezig. “All my best friends that I grew up with since, like, preschool — we call ourselves the lifers,” merkt Kim op. “We have seven of us that are best friends since childhood, and it is so special and thoughtful to have them here that I want to cry, but I think I’m in shock!”

Er werden oude dansjes opgevoerd door de zussen en natuurlijk stond er een photobooth voor de nodige herinneringen. Voorafgaand aan het feestje zorgde Kris ervoor dat de COVID-19 maatregelen in acht werden genomen. Zo droeg het personeel maskers en moest iedereen een coronatest doen voordat ze naar het feestje kwamen. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian werd gisteren 40 en Kris Jenner organiseerde een surprise party
Sluiten