WOW – Kim Kardashian verdient meer $$$ met Instagram dan met KUWTK

Dat Kim Kardashian flink wat centen binnenharkt is duidelijk. Waar wordt anders dat luxueuze leventje van betaald? Stiekem gingen wij er vanuit dat de Kardashians grof geld verdienen – doen ze ook – met Keeping Up With The Kardashians, maar blijkbaar is voor Kim Instagram de grootste moneymaker.

Dit nieuws voor ons ook meteen een reminder dat Kim Kardashian loaded is. En daarmee bedoelen we ook écht LOADED.

Kim Kardashian verdient meer met Instagram dan met Keeping Up With The Kardashians

De realityshow Keeping Up With The Kardashians was de kickstart van Kim’s carrière. Dankzij de show werd ze Kim Kardashian, in plaats van ‘de vriendin van Paris Hilton’. Zelf weet ze ook dat nooit zo groot zou zijn zonder KUWTK, ze vertelde tijdens het programma My Guest Needs No Introduction dat ze daarom doorging met de show.

“We would not be who we are today without Keeping Up With the Kardashians and that’s why we continue to share our lives. Even if, realistically, we can post something on social media and make more than we do a whole season.”

Alright, een seizoen KUTWK schieten staat dus (ongeveer) gelijk aan één Instagram post? Hoeveel Kim precies verdient aan Instagram weten we niet, maar US Weekly meldt dat de prijs voor één bericht tussen de $300.000 en $1.000.000 ligt. Jep, 1 miljoen dollar voor een foto op Instagram.

In 2015 sloot de familie een deal van 80 miljoen dollar met E! voor KUWTK. Een paar jaar later, in 2017, was dit nogmaals een ‘below $100 million deal‘. Volgens momager Kris Jenner wordt vijftig procent eerlijk verdeeld onder Kim, Kourtney en Khloé. De andere helft gaan naar de rest van de familie, die in mindere mate in de show te zien zijn.

Oftewel, Kim krijgt dus 16,7 miljoen voor een seizoen Keeping Up With The Kardashians. Met de uitspraak tijdens My Guest Needs No Introduction doelt Kim waarschijnlijk op een campagne, in plaats van één foto. Wij weten er natuurlijk het fijne niet van. Wat we wél weten, is dat we duidelijk het verkeerde beroep hebben gekozen.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
WOW – Kim Kardashian verdient meer $$$ met Instagram dan met KUWTK
Sluiten