Kim Kardashian verwijdert Instagram Story na op de vingers te zijn getikt door fans

Kim Kardashian is behoorlijk op de vingers getikt door haar volgers, voor het plaatsen van een Instagram Story waarin ze Dolce & Gabbana promoot. In de inmiddels verwijderde post promootte ze twee blazers die het merk haar had toegestuurd.

D&G heeft de afgelopen tijd behoorlijk onder vuur gelegen door een aantal controversiële uitspraken. Het is dus niet meer dan logisch dat Kims fans haar even wezen op het feit dat D&G misschien niet een merk is dat ze wil promoten.

Wat is er gebeurd?

Voor wie het even is ontgaan, Dolce & Gabbana gaat niet heel lekker. De twee ontwerpers Stefano Gabbana en Domenico Dolce hebben onlangs een aantal uitspraken gedaan die niet in goede aarde zijn gevallen. Zo noemde Stefano Gabbana Selena Gomez in een Instagram comment lelijk, en werd ook de Kardashian-familie niet gespaard; volgens Stefano zouden het de “goedkoopste mensen ter wereld” zijn. In onderstaande video zie je zowel de Instagram Story die Kim inmiddels heeft verwijderd, als de comment die Stefano Gabbana achterliet op een foto die een extern Instagramaccount van de Kardashians plaatste.

Ew * #kimkardashian #dolceandgabbana #stefanogabbana #kardashian #kuwtk #dolcegabbana # #sequin #sparkle #blazer #wtf #dgthegreatshow #racist #bigot #racism #luxury #gift #no #wiwt #ootd #dietprada

25.2k Likes, 1,189 Comments – Diet Prada ™ (@diet_prada) on Instagram: “Ew * #kimkardashian #dolceandgabbana #stefanogabbana #kardashian #kuwtk #dolcegabbana # #sequin…”

Verder kwamen de ontwerpers in opspraak na onthuld te hebben tegen adoptie en IVF te zijn. Ze waren van mening dat “de enige familie, de traditionele familie is. Geen chemische nakomelingen of geleende baarmoeders: het leven heeft een natuurlijke flow en er zijn dingen die niet veranderd dienen te worden.” Domenico Dolce heeft uiteindelijk excuses voor deze opmerking gemaakt, maar dat weerhoudt Kims fans er niet van haar aan te spreken op het promoten van het merk. Zeker gezien ze zelf een (bijna twee) kind(eren) heeft dankzij een surrogaat.

Reacties van fans

Hoewel het onwaarschijnlijk is, kan het natuurlijk zijn dat Kim de hele heisa rondom D&G is ontgaan. Gelukkig zijn haar fans er altijd nog om haar op de feiten te wijzen.

No Title

No Description

Alex on Twitter

Mad disappointed in @KimKardashian for giving Dolce & Gabbana air time on her instagram story. I refuse to support unapologetic racists that attack those who don’t agree with them. I will never get over their ignorance and hate and I need those with large platforms to do the same

Inmiddels heeft Kim de post dus verwijderd van haar Instagram Stories. Of dat is omdat ze zich in haar naïviteit nu pas realiseert wat voor orthodoxe gedachtengang de ontwerpers erop nahouden of dat ze gewoon met rust gelaten wil worden door haar volgers is niet duidelijk. Laten we hopen op het eerste.

Kim Kardashian wordt gebashed omdat ze haar kind snoep geeft en UGH people

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kim Kardashian verwijdert Instagram Story na op de vingers te zijn getikt door fans
Sluiten